Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de bıçaklı dehşet: 1 ölü

İzmir'de bıçaklı dehşet: 1 ölü

İzmir'in Buca İlçesinde dere kenarında bıçakla yaralanmış halde bulunup hastaneye kaldırılan Erol Çinioğlu, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan F.A.'nın Çinioğlu ile dereye tuvalet ihtiyacını gidermesi nedeniyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi

  • Ege Postası
  • 11.04.2017 - 13:56

Olay, Akıncılar Mahallesi'ndeki bir dere yatağında geçen cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Bıçakla yaralı halde yerde yatan bir kişiyi görenler polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis, yaralanan kişinin evli ve 2 çocuk babası Erol Çinioğlu olduğunu belirledi. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Çinioğlu ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Çinioğlu, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Ardından, Çinioğlu'nun öldürülmesiyle ilgili olarak F.A. (19), E.K. (19), H.İ. (19), M.Y. (19), A.İ. (20), M.H. (17) ve F.S. (17) gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlılardan F.A.'nın ilk ifadesinde, Çinioğlu ile dereye tuvalet ihtiyacını gidermesi nedeniyle tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.