Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de caz rüzgarı

İzmir'de caz rüzgarı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği İzmir Avrupa Caz Festivali yirmi üçüncü kez başlıyor.

  • Ege Postası
  • 29.02.2016 - 12:38
Goethe Enstitüsü İzmir, İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu, İzmir Fransız Kültür Merkezi, İzmir Slovakya Fahri Konsolosluğu, İzmir Yunanistan Başkonsolosluğu, İstanbul Avusturya Kültür Ofisi, İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi, İzmir İtalya Konsolosluğu, Polonya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ve Polonya Cumhuriyeti İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlenen Festival, 3 Mart 2016 Perşembe günü AASSM’de yapılacak Caz Afişi Yarışması Sergisi açılışı, kokteyl ve İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions konseri ile başlayacak.

Dünya caz sahnelerinde fırtına gibi esen İlhan Erşahin, büyük beğeni toplayan projesi Ilhan Ersahın’s Istanbul Sessions ile 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin Açılış Konserini verecek. 3 Mart 2016 Perşembe günü AASSM’de yapılacak konserde, dünyada yankı yapan üçüncü stüdyo albümleri “Istanbul Underground” dan seçtikleri parçaları seslendirecekler.

“İstanbul’un karanlık ve dinamik ruhunu iliklerinize kadar hissedeceğiniz, içinde jazz’dan rock’a, disco’dan dub’a pek çok müzikal tını duyacağınız zenginlikte ama ısrarla kendi özgün sound’larında. İlhan Erşahin’in free-from caz rif’lerini, Türkiye’nin en yetenekli basçılarından Alp Ersönmez’in groovy sound’u, Turgut Alp Bekoğlu’nun güçlü davulları ve İzzet Kızıl’ın kıvrak perküsyonları tamamlıyor.”
İlhan Erşahin, İstanbul Underground albümünü "Amacımız yaşantımızı müziğimize yansıtmak. Ve bu albüm bizim gözümüzden İstanbul gece hayatının bir aynası.” olarak tanımlıyor.

3 Mart 2016 Perşembe günü saat 20.30’da AASSM’de yapılacak konserin biletleri Biletix gişelerinden alınabilir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.