Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de DEAŞ operasyonu evden cephanelik çıktı

İzmir’de DEAŞ operasyonu evden cephanelik çıktı

İzmir’in Konak ilçesinde terör örgütü DEAŞ’e yönelik bir eve yapılan operasyonda; silah, pompalı tüfek, suikast kalemi, keskin nişancı dürbünü, üzerinde mermi izi olan çelik yelek ve çok sayıda mermi ele geçirilirken bir kişi de gözaltına alındı. İzmir’de DEAŞ operasyonu

  • Ege Postası
  • 16.02.2017 - 11:20

İzmir'in Konak İlçesi'nde polisin 2 hafta süren takibi ardından bir eve düzenlenen operasyonda, terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu öne sürülen C.A. yakalandı. Evde yapılan aramalarda kalem görünümlü suikast tabancalarında kullanılanların da bulunduğu çok sayıda mermi, otomatik silahlarda kullanılan dürbün ve üzerinde mermi delikleri olan çelik yelekler bulundu.

Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine, başlatılan soruşturma kapsamında C.A.'yı takibe aldı. Takip ardından, Kadifekale Semti'nde C.A. evine gözaltına alınırken aramalarda kalem görünümlü suikast tabancalarında kullanılan mermilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda mermi, otomatik silahlarda kullanılan dürbün, üzerinde mermi delikleri olan 3 çelik yelek, pala, komando bıçağı, miğfer, 4 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Daha önce poliste hırsızlık suçundan kaydı bulunan C.A.'nın, terör örgütü DEAŞ üyeleriyle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine C.A., Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sorgusu devam eden C.A.'nın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.