Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de derbi heyacanı

İzmir'de derbi heyacanı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Play-Off hattındaki Karşıyaka ve Menemen Belediyespor, yarın devrenin son maçında üçüncülük için kapışacak. Atatürk Stadı'ndaki İzmir derbisi saat 13.30'da başlayacak.

  • Ege Postası
  • 17.12.2016 - 15:06

Karşıyakalı taraftarlar stada bu maça özel çıkarılıp satılan anı biletleriyle girecek. Biletler maç öncesi taraftara bedelsiz dağıtılacak. Menemenliler için 2500 bilet ayrılırken bilet fiyatı 25 TL olarak belirlendi. Menemen Belediyesi, bu biletlerin bin adedini Karşıyaka'dan satın aldı. Ev sahibi Kaf-Kaf'ta cezalı Arif ve Battal ile sakat Ali Kemal, son maçta forma giyemeyecek.

Menemen'de ise Bayram, Mazlum ve Gökhan Sinanoğlu'nun sakatlığı sürüyor. Grupta son 4 maçın 3'ünü kazanan yeşil-kırmızılı ekip devrenin son haftasına 29 puanla dördüncü sırada girdi. Son 8 maçta 6 galibiyet alan üçüncü sıradaki yıldızlar topluluğu Menemen'in ise 31 puanı bulunuyor. Futbolculukları döneminde 1993-94 sezonunda Galatasaray'da birlikte forma giyerek şampiyonluk yaşayan Karşıyaka Teknik Direktörü Soner Tolungüç ile Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, hak edenin kazancağı bir derbi olmasını diledi.

Kaf-Kaf'a büyük destek

KARŞIYAKA Taraftarlar Derneği'nin 19 Aralık Dünya Karşıyakalılar Günü'nden 1 gün önce oynanacak Menemen maçında biletlerin kulübe destek olmak için 100 TL olmasını isteyerek başlattığı kampanyada satışa çıkan biletler tükendi. Kampanyada 3 binin üzerinde bilet satılarak kulübe 300 bin TL katkı sağlandı. Yönetim, resmi sitede açıklama yayınlayıp kampanyaya biner biletle destek olan Karşıyaka Belediyesi, Ak Parti İlçe Başkanlığı ile 500 bilet alan camianın etkili ismi Nazım Torbaoğlu ve Uzmar Denizcilik'e teşekkür etti. Bu paralar ve kulübe reklam veren bir firmanın katkısıyla perşembe ve cuma günü alacakları için Futbol Federasyonu'na başvuran isimler başta olmak üzere tüm takıma peşinat ödemesi yapılarak kadronun dağılması önlendi. Biriken 5 galibiyet primi de önümüzdeki günlerde ödenecek.

KARŞIYAKA

Erhan - Tugay, Cenk, Metin, Anıl, Abdülhamit, Mustafa Aşan, Ali Say, Okan, Tayfun, Can

MENEMEN BELEDİYESPOR

Ömer- Tayfun, Veli, Efe, Yasin, Mustafa, Ertuğrul, İbrahim, Ersin, Erman, Gökhan Ünal

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.