Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de dönüşüm zirvesi

İzmir'de dönüşüm zirvesi

İzmir'de yarın başlayacak sempozyumda, kentsel dönüşümde yaşanan sorunlar, dönüşüm ve riskli alan uygulamalarına ilişkin bütün aktörlerin katılımıyla tespit edilecek, öneriler getirilecek. Uygulamanın tüm aktörleri bir araya geliyor

  • Ege Postası
  • 15.03.2017 - 10:42

İzmir, üç gün süreyle kentsel dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapacak. İmar Hukuku, Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Uygulamaları Sempozyumu'nda sorunlar tespit edilip çözüm önerileri getirilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bürokratları ile ilgili personel, Danıştay daire başkanları, Danıştay üyeleri, Danıştay tetkik hakimleri, Bölge İdare Mahkemesi başkanları ve üyeleri, belediye başkanları, belediye kentsel dönüşüm daire başkanları ve müdürleri, hukuk müşavirleri, avukatlar ve konu ile ilgili personelin katılımı ile "İmar hukuku, kentsel dönüşüm ve riskli alan uygulamaları" Sempozyumu düzenlenecek.

Bu sempozyumla kentsel dönüşüm ve riskli alan uygulamalarına ilişkin bütün aktörler, bir araya getirilerek, uygulamada ve idari yargılama sürecinde yaygın olarak yaşanan ve karşılaşılan sorunların tespit edilmesi, öneriler getirilmesi hedefleniyor.

Sempozyum; kentsel dönüşüm sürecinde idareler tarafından eksik yapılan işlemlerle bu işlemlere ilişkin verilen idari yargı kararlarının irdelenmesi, tartışılması, idarelerle idari yargı organları arasında etkileşim kurulması, bundan sonra kentsel dönüşüm projelerinin daha adil ve hızlı bir şekilde yürütülmesi için, hem uygulamacılara, hem de yargı mensuplarına büyük katkılar sunacak. 16-18 Mart tarihleri arasındaki sempozyum Çeşme Altınyunus Resort / Thermal Otel'de gerçekleştirilecek.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.