Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de dört akıl almaz hırsızlık olayı

İzmir'de dört akıl almaz hırsızlık olayı

İzmir Bergama'da 4 koçu kiraladıkları otomobile sığdırıp çalan 2 kişi yakalandı. Konak'ta bir ilkokul binası içindeki demir kapı, öğle saatlerinde öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu sırada yerinden sökülüp çalındı.Karşıyaka'da, inşaat malzemeleri bulunan depoyu soyan yaşı küçük 3 kişi yakalandı İzmir'de dört akıl almaz hırsızlık olayı

  • Ege Postası
  • 16.01.2017 - 10:13

İzmir'in Bergama İlçesi Göçbeyli Mahallesi'nde hayvancılık yapan bir kişiye ait 4 koçu kiraladıkları otomobile sığdırıp çalan 2 kişi, jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı. Şüpheliler S.Ç. ile H.G. işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

İzmir'de park halindeki araçlardan motorin hırsızlığı!

Göçbeyli Mahallesi'nde yaşayan bir kişi, geçen 11 Ocak'ta Göçbeyli Jandarma Karakolu'na gidip, yoğun kar yağışı nedeniyle evinden çıkamadığını, bu sırada beslediği damızlık 4 iri koçun çalındığını söyledi. Vakit kaybetmeden çalışma başlatan jandarma, bölgedeki MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede, kiralık bir otomobilin hırsızlığın yaşandığı sırada bölgede bulunduğu tespit edildi.

Plaka üzerinden firmaya uluşan jandarma otomobili, S.Ç. ile H.G.'nin kiraladığını belirledi. Ayrıca otomobildeki incelemelerde, koçlara ait kıl ve dışkı bulundu. Jandarma, kimlikleri belirlenen iki hırsızlık zanlısını kıskıvrak yakaladı. Ancak koçlar bulunamadı. İşlemlerinin ardından şüpheliler S.Ç. ile H.G. tutuklanarak ceazevine gönderildi.

Öğrenci ve öğretmenler varken, okulun demir kapısını çaldılar

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir ilkokul binası içindeki demir kapı, öğle saatlerinde öğrenci ve öğretmenlerin de bulunduğu sırada yerinden söküp çalan 2 kişi, polisin çalışmasıyla yakalandı. Sevk edildikleri adliyede tutuklanan ve hırsızlık anı güvenlik kamerasına da yansıyan şüphelilerden B.S.'nin yaralama suçundan arandığı ortaya çıktı.

Eşrefpaşa Semti'ndeki bir ilkokulun müdürü geçen perşembe saat 12.30 sıralarında polise gidip, okul binası içindeki demir kapının yerinden sökülerek çalındığı yönünde ihbarda bulundu. Harekete geçen polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, hırsızlık olayını B.S. ve A.Y.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. 2 şüpheli Çimentepe Semti'nde yakalandı. Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen 2 şüpheliden B.S.'nin, yaralama suçundan hakkında aranma kararı bulunduğu ortaya çıktı.

Okulun güvenlik kamerası tarafından da görüntülenen şüphelilerin, öğrenci ve öğretmenlerin okulun bahçesinde olduğu sırada soğukkanlı bir şekilde hareket ettikleri görüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı. (DHA)

Hem çaldılar hem de kameraya hareket yaptılar

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, inşaat malzemeleri bulunan depoyu soyan yaşı küçük 3 hırsız, polis tarafından yakalanırken, güvenlik kamerasınca görüntülenen hırsızlardan birinin kamerayı fark edip el hareketi yaptığı görüldü. 

Dün saat 17.00 sıralarında, Girne Caddesi üzerinde bulunan inşaat malzemelerinin bulunduğu depoya gelen 3 şüpheli, deponun kapısını levye ile açtı. 3 hırsız depoya girip, paket halinde bulunan inşaat malzemelerini tek tek taşıyıp, yol kenarına bıraktıkları tekerlekli araçlara yükledi. Yaklaşık 15 dakika boyunca depodan malzeme çıkarıp tekerlekli araçlarına koyan hırsızlardan kimse şüphelenmezken, hırsızlık olayını güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti. Hırsızlardan biri gözetlemeci olarak etrafı kolaçan ederken 2 şüpheli rahat bir şekilde hırsızlıklarını tamamladı. Güvenlik kamerasını fark eden hırsızlardan biri, güvenlik kamerasına dönerek el hareketi yaptığı görüldü. İş yeri sahibinin hırsızlığı fark etmesinin ardından durum polise bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerasından tespit ettikleri 3 hırsızı yakalandı. 18 yaşından küçük olan hırsızlık şüphelisi 3 çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Buradaki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi. (İHA)

 

Gerçek zannedip, maket cep telefonlarını çaldı

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.