Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de dünya çapında ses getirecek proje

İzmir'de dünya çapında ses getirecek proje

İzmir’de toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken müzik eğitmeni Muharrem Dayanç, “Bestelerle Barışa Yolculuk” adını taşıyan projesiyle savaş mağduru mülteci çocukları ünlü isimlerle aynı sahneye çıkaracak. 26 Mart'taki geceye Kılıçdaroğlu da katılıyor. İzmir'de dünya çapında ses getirecek proje...

  • Ege Postası
  • 09.02.2017 - 09:47

EGE POSTASI - İzmir'de gerçekleştirdirği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken müzik eğitmeni Muharrem Dayanç,  Mart ayında  ülke çapında ses getirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor. 

Dayanç Suriye’de iç savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Suriyeli çocukları sosyal hayata katılmaları ve bir arada yaşama kültürünün güçlendirilmesi adına “Bestelerle Barışa Yolculuk” adını taşıyan projesiyle, 20'ye yakın Suriyeli çocuğu koroda bir araya getirecek. Uzun süredir piyano ve gitar eğitimi alan çocuklar dünyaca ünlü sanatçılarla birlikte aynı sahneyi paylaşacak.

KILIÇDAROĞLU KATILIYOR

Dayanç, geçtiğimiz günlerde CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ile birlikte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi. Daha önce projeyi çok beğenen Kılıçdaroğlu, etkinliğe katılıp çocuklarla aynı sahnede yer alma davetine 'tamam' dedi. CHP Lideri, konsere eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte katılacak.

DÜNYANIN İLK MÜLTECİ ÇOCUK KOROSU

Kılıçdaroğlu, dünyanın ilk mülteci çocuk korosu ile birlikte 26 Mart akşamı Konak Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnede olacak. Belediye başkanları da sahneye çıkarak koro ile birlikte şarkı söyleyecek.

MENGÜ SUNACAK

Geceyi ünlü televizyoncu Nevşin Mengü sunacak, Şef Rengim Gökmen yönetiminde dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay, Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası ile birlikte sahnede olacak.

CHP'den geçmiş dönemde Balçova'dan meclis üyeliği de yapan Dayanç, daha önce lösemi tedavisi gören çocuklar, engelli çocuklar ve ıslahevinde kalan çocuklar için yaptığı müzik projeleriyle takdir toplamış, İzmir’de şiddete uğramış kadınları ülke genelinde tanınan kadınlarla birlikte ‘Notalar Şiddete Karşı ’ projesiyle aynı sahnede bir araya getirmişti.

Projenin çözüm ortağı UNICEF olduğu için konser uluslararası boyut taşıyacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.