Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8475
%0.33
Altın 2.503,520
%0.77
Bist-100 9.682,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de fabrikada patlama: 1 işçi öldü 3 işçi yaralandı

İzmir’de fabrikada patlama: 1 işçi öldü 3 işçi yaralandı

İzmir'in Ailiağa İlçesi'ndeki Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir demir çelik fabrikasında patlama meydana geldi. Demir eritme kazanının belirlenemeyen bir nedenle patlaması sonucu 4 işçi yaralandı.4 işçiden Musa Altınsoy, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İzmir’de fabrikada patlama:

  • Ege Postası
  • 02.01.2017 - 12:42

İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki bir fabrikada demir eritme kazanının belirlenemeyen bir nedenle patlaması sonucu 4 işçi yaralandı.

Tüp patladı, bir kişi yaralandı

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren demir çelik fabrikası Ege Demir'de bulunan demir eritme kazanı, bugün saat 11.30'de belirlenemeyen nedenle patladı. Patlama anında kazan yakınındaki 4 işçi yaralandı. Bazı işçiler ise patlamadan hafif sıyrıkla kurtuldu. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çok sayıda ambulansın geldiği fabrikada yanık yarasıyla yaranan işçiler Musa Altınsoy, Cihan Karanlıkdere, Selim Sağıltıcı ve Cemal Alakuş, Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif sıyrıklarla olayı atlatan bazı işçiler ise ayakta kontrol edildi. 

AMBULANS HELİKOPTERLE SEVK

Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu diğerlerinden ağır olan Musa Altınsoy, İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Cihan Karanlıkdere ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulans helikopterle sevk edildi. Ambulans helikopterin yaralıları almak için indiği hastanenin yakınında bulunan futbol sahasının kapısının açılması için bir süre güvenlik görevlisi beklendi. Tedaviye alınan 4 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.  

4 YARALIDA YANIKLAR BULUNUYOR

İzmir'in Aliağa İlçesi'ndeki bir fabrikada bugün saat 11.30'da meydana gelen patlamanın, sızan sıvı çeliğin bakır kalıba dökülüşü sırasında meydana geldiği belirtildi. Patlamayla birlikte yangın çıktığı ifade edildi. 

Yaralılar Musa Altınsoy (41), Cihan Karanlıkdere (23), Selim Sağaltıcı ve Cemal Alakuş'un (47) vücutlarında 2'nci ve 3'üncü derece yanıklar bulunduğu belirtildi.

Ambulans helikopterle sevk edilen Karanlıkdere ve Altınsoy İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde, Selim Sağaltıcı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Cemal Alakuş'un tedavisi ise Aliağa Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. 

İŞÇİLERDEN BİRİ ÖLDÜ

Patlamada ağır yaralanan 4 işçiden Musa Altınsoy, tedavi gördüğü İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.