Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de FETÖ soruşturmasında 6 kişi tutuklandı

İzmir’de FETÖ soruşturmasında 6 kişi tutuklandı

İzmir’de FETÖ’ye yönelik operasyonda gözaltına alınan, eski Hazine Müsteşarlığı Hazine Müfettişler Kurulu Başkanı İ.T ve hukuk müşaviri T.Y.’nin de aralarında olduğu 6 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İzmir'deki kumpas davasında

  • Ege Postası
  • 07.02.2017 - 16:42

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen İzmir’deki “askeri casusluk ve kumpas” davasının devamı niteliğindeki soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan, aralarında eski Hazine Müsteşarlığı Hazine Müfettişler Kurulu Başkanı İ.T ve hukuk müşaviri T.Y.’nin de bulunduğu 6 kişi tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında 3 şüphelinin başka dosyadan tutuklu bulunduğu, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Şüphelilerin, “askeri casusluk” davasında yargılandıktan sonra beraat eden B.Ö.’nün Sapanca’daki çiftlik evinde ele geçirildiği öne sürülen “Pandora” adı verilen dijital materyaller içerisinde bulunan bilgi ve belgeleri, örgüt üyesi olduğu ileri sürülen 'eskort kadınlar' aracılığıyla sızdırdığı iddia edilmişti. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.