Dolar 32,5423
%0.09
Euro 34,8988
%0.68
Altın 2.435,820
%0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de 'hayır'ın merkezi lokmalarla açılıyor

İzmir'de 'hayır'ın merkezi lokmalarla açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya başkanlık eden CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven yaptığı açıklamada referandum kampanyası süresince hayır cephesinin kullanacağı Demokrasi Evi'nin açılışının 15 Mart Çarşamba yapılacağını açıkladı. 'Hayır'lı olsun diye lokma dökülecek

  • Ege Postası
  • 09.03.2017 - 19:02

İZMİR - 16 Nisan'da yapılacak olan Referandumda, Anayasa değişikliği paketine hayır diyen CHP'de, referandum çalışmaları sürerken, tüm çalışmaların koordinasyonunun yapılacağı, Demokrasi Evi Merkez İletişim Ofisinin açılış tarihi de belli oldu.

Yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Asuman Güven, şunları söyledi.

GÜVEN, DEMOKRASİ EVİNİN AÇILIŞI 15 MART'TA  

"Haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yaklaşan referandum öncesinde  bu ülkenin ve cumhuriyetimizin geleceğine sahip çıkmak, hazırlanan tek adam anayasasına hayır demekle mümkün. Bu yolda örgütümüz, tüm STK ve kurumlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaların iletişiminin ve kurulacak demokrasi evlerinin koordinasyonunun sağlanması ve İzmir'de hayır diyenlerin merkezi olması için kuracağımız, Demokrasi Evi Merkez İletişim Ofisinin açılışını 15 Mart 2017 Çarşamba günü saat 18.00'de yapmayı kararlaştırdık. Demokrasi evimizin tüm hazırlıkları ve iletişim altyapısı hazır. Demokrasi evi, İzmir'de "Hayır" diyenlerin veya kararsız olanların buluşma ve hayır'ı herkese anlatma merkezi olacak. Bu merkez de her gün, 18.00-20.30 saatleri arasında, gelen ziyaretçilerimize ve vatandaşlarımıza, Anayasa değişikliği hakkında konunun uzmanları tarafından bilgilendirme toplantıları yapılacak."

"HAYIR"LI OLSUN DİYE LOKMA DÖKTÜRECEĞİZ.

Kurulacak merkez'in CHP'nin ofisi olmadığını, tüm İzmirlilerin geleceği, bilgileneceği veya çalışmalara katkı koyacakları bir merkez olarak tasarlandığını anlatan Güven "Demokrasi Evi Merkez İletişim Ofisimizde çalışmalarını yapmak, "Hayır"ın, dolayısıyla ülkemizin ve milletimizin kazanması adına katkı koymak isteyen herkese, her kuruma yer var. Bu ofisin kapıları tüm vatandaşlarımıza, sendikalarımıza, odalarımıza, STK' lara hatta Evet demeyi düşünen ama kafasında soru işareti olan tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık. Bizi inanıyoruz ki, Bu anayasa değişikliğini okuyan, anlayan, bir tek adama Türkiye'nin tapusunun verildiğini, padişahta, diktatörlerde bile olmayan yetkilerin ona teslim edildiğini anlayacak her vatandaşımız Hayır diyecektir. Referanduma kadar demokrasi evlerimiz aracılığıyla , Hayır'ın bu ülke için en hayırlısı olduğunu anlatacağız. Kurulacak olan demokrasi evinin açılışında ve belli günlerde, hem demokrasi evimizin, hem de referandum sonucunun "Hayır"lı olması için lokma döktüreceğiz. Şimdiden tüm İzmirli vatandaşlarımızı demokrasi evini ziyaret etmeye davet ediyorum " dedi.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.