Dolar 32,5252
%0.24
Euro 34,7534
%0.09
Altın 2.489,890
%1.12
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de hırsızlığa 4 tutuklama

İzmir'de hırsızlığa 4 tutuklama

İzmir’in Konak ilçesinde bir eve hırsızlık için giren 3 kişi Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden 2 kişi tutuklanırken, 1 kişi serbest bırakıldı. Öte yandan Narlıdere'de bir eve hırsızlık yapmak için giren Ş.G. ile İ.E. suçüstü yakalandı

  • Ege Postası
  • 23.02.2017 - 09:02

Olay, geçtiğimiz Pazar günü sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre S.K.’ye ait ikamette hırsızlık olayının meydana geldiği bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu hırsızlık olayını gerçekleştiren M.A. (32), S.Ç. (29) ve A.E.’yi (29) gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemede ise ikamet balkon kapısının zarar gördüğü, evden herhangi bir malzemenin çalınmadığı, ikametin balkonun altında şüpheli şahısların, Hırsızlık yapmak için kullandığı düşünülen 1 adet tornavidanın ele geçirildiği öğrenildi. M.A., S.Ç. ve A.E. ile ilgili yapılan incelemede, birçok hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğu tespit edilirken S.Ç. ve A.E. ise tutuklandı. Mahkemeye çıkan M.A. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Hırsızlık yaparken suçüstü yakalandılar

İzmir'in Narlıdere İlçesi'ndeki bir eve hırsızlık yapmak için giren 22 yaşındaki Ş.G. ile 28 yaşındaki İ.E. suçüstü yakalandı, sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Geçen cuma günü saat 12.00 sıralarında, Ş.G. ve İ.E.'nin bir eve hırsızlık amacıyla girdiğini fark eden çevredekiler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri Ş.G. ve İ.E.'yi suçüstü yakaladı. Zanlıların üstünü arayan polis, girdikleri eve ait kilit parçaları ve kapıyı açmakta kullandıkları tornavida buldu. Yapılan incelemelerde Ş.G. ve İ.E.'nin 5 ayrı hırsızlık suçundan daha arandığı belirlenirken, olay yerine geldikleri otomobili kiraladığı anlaşılan 31 yaşındaki H.P.Ö. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.P.Ö. serbest bırakılırken, Ş.G. ve İ.E. tutuklandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.