Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de iki intihar

İzmir'de iki intihar

İZBAN hattında korkunç bir olay yaşandı. 30 yaşındaki Nurettin Konyalıoğlu kendisini Aliağa- Torbalı seferi yapan İZBAN trenin önüne atarak canına kıydı. İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde de bir otelde konaklayan 54 yaşındaki Veysel Keleş, kurumun çatısında tavana bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi. Biri İZBAN'da, diğeri otel çatısında

  • Ege Postası
  • 12.10.2017 - 11:59

İzmir’in Buca İlçesi’nde, güvenlik görevlisinin uyarısına rağmen İZBAN banliyö hattına girdiği belirtilen 30 yaşındaki Nurettin Konyalıoğlu, trenin altında kalarak öldü. 

Olay, bu sabah İZBAN Koşu İstasyonu'nun 100 metre yakınında meydana geldi. Selçuk-Aliağa seferini yapan İZBAN treninin makinisti, durağına yaklaştığı sırada, raylarda trene doğru yürüyen bir erkeği gördü. Makinistin ani fren yapmasına rağmen raylarda yürüyen bu kişi trenin altında kaldı. Banliyö trenin makinisti durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, adının Nurettin Konyalıoğlu olduğu anlaşılan erkeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Görgü tanıkları, Konyalıoğlu'nun, istasyondaki güvenlik görevlisinin uyarısına rağmen raylara indiğini ve tren yaklaşınca kendini altına attığını söyledi. İntihar sebebi henüz bilinmeyen Konyalıoğlu’nun cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. 

İntihar nedeniyle seferler bir süre tek yönden yapıldı. Aksayan seferler cesedin raylardan kaldırılması ardından normale döndü. Kazadan sonra polis merkezinde ifade veren makinistin, rayların kenarında birinin yürüdüğünü ve birden trenin önüne atladığını söylediği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OTELİN ÇATISINDA CANINA KIYDI 

Öte yandan İzmir'in Ödemiş İlçesi'ndeki bir otelde konaklayan 54 yaşındaki Veysel Keleş, kurumun çatısında tavana bağladığı iple kendini asarak yaşamına son verdi. 

Akıncılar Mahallesi Mithat Paşa Caddesi'ndeki  bir otelde 2.5 aydan bu yana konaklayan Veysel Keleş, bilinmeyen nedenle girdiği bunalım sonucu kendini iple astı. Otel yetkilileri, bugün saat 08.30'da çatıda Keleş'in cesedini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Ardından Keleş'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Ödemiş'teki bir ahırda çalıştığı belirtilen Keleş'in, borçları nedeniyle intihar ettiğinin sanıldığı belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.