Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0712
%-0.14
Altın 2.300,300
%1
Bist-100 8,99
%2.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de ilk 'hayır' istifası!

İzmir'de ilk 'hayır' istifası!

Refah-Fazilet-Saadet partilerinde 30 yıldan bu yana siyaset yapan Saadet Partisi Güzelbahçe Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Veli Şahin, partisinin referandum sürecinde 'hayır' kararı almasının ardından istifa ederek AK Parti'ye geçti. 30 yıllık partili saf değiştirdi

  • Ege Postası
  • 06.02.2017 - 12:07

EGE POSTASI - Saadet Partisi Güzelbahçe Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Veli Şahin, partisinin referandum sürecinde 'hayır' kararı almasının ardından istifa ederek AK Parti'ye geçti. Şahin, AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanlığına giderek üyelik formunu imzaladı.

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, Şahin'in partiye kayıt olmasının ardından şunları söyledi;

" 30 yıllık bir partiliyi (Refah-Fazilet-Saadet)  aramıza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Veli Şahin Güzelbahçe'de, İzmir'de Saadet Partisi için çok önemli bir isim...Yıllardır içinde yer aldığı partisinin anayasa değişikliği teklifine 'hayır' demesi nedeniyle istifa kararı aldı. Ülkenin bulunduğu hassas dönemde birlik beraberliğe ihtiyaç olduğunu ve referandumda 'evet' çıkmasının ülke adına olumlu olacağını düşünerek AK Parti'ye üye olmak istedi. AK Parti'nin hizmet partisi olmasından çok etkilendiğini söyledi. Kendisini partimize kabul ettik. Aramıza hoş geldi."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.