Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’de korkutan yangın

İzmir’de korkutan yangın

İzmir’in Bayraklı ilçesinde bulunan hurdalık alanda çıkan yangın büyük panik yaşattı. Dakikalar içerisinde ilçeyi kara bir duman sararken, yangın İZBAN hattında bulunan otluk alana da sıçradı.Ölen ya da yaralananın olmadığı yangından duman nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. İZBAN hattına da sıçradı

  • Ege Postası
  • 16.05.2017 - 13:32

Yangın, bugün öğle saatlerinde Ozan Abay Caddesi üzerinde bulunan bir hurdalıkta çıktı. Edinilen bilgilere göre, trafodan sıçrayan kıvılcımlar hurdalığın tutuşmasına neden oldu. Kısa sürede tüm hurdalığa yayılan yangın büyük panik yarattı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Dakikalar içerisinde ilçeyi kara bir duman sararken, yangın İZBAN hattında bulunan otluk alana da sıçradı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederken, polis ekipleri de çevrede park edilmiş araçları kaldırtarak çevre güvenliği aldı. Yoğun duman nedeniyle trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı.

Yangında herhangi bir can kaybı ya da yararlanma olmazken hurdalık alanda maddi hasar meydana geldi. Yangının kesin çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı detaylı inceleme sonrası netlik kazanacak. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.