Dolar 32,4804
%-0.18
Euro 34,9460
%0.34
Altın 2.435,430
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de korsan avı

İzmir'de korsan avı

İzmir’de korsan otoparkçılardan çok çeken vatandaşlar, son çare olarak BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezi) şikayet yağdırdı. Gelen şikayetleri değerlendiren BİMER yetkilileri, kentte çeşitli bölge ve zamanlarda yapılan operasyonlarda 234 kişinin suçüstü yakalandığı bilgisini paylaştı. Canı yanan vatandaş BİMER'e başvurdu

  • Ege Postası
  • 04.10.2017 - 13:35

Halit UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - Yıllardır İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Alsancak civarını mesken tutup, gayri yasal şekilde araç sahiplerinden 'otopark' ücreti isteyen korsan otoparkçılara emniyet savaş açtı. Vatandaşların şikayet yağdırdığı BİMER, bu yıl başından itibaren 234 kişinin suçüstü yakalanıp adli makamlara sevk edildiğini duyurdu.   

İzmir’de korsan otoparkçılardan çok çeken vatandaşlar, son çare olarak BİMER'e (Başbakanlık İletişim Merkezi) şikayet yağdırdı. Gelen şikayetleri değerlendiren BİMER yetkilileri, kentte çeşitli bölge ve zamanlarda yapılan operasyonlarda 234 kişinin suçüstü yakalandığı bilgisini paylaştı. Bu şahısların 85'inin Alsancak bölgesinde gözaltına alındığı belirtildi. 

Trafik Denetleme Şube Müdürü Şamil Özsagulu  imzalı BİMER açıklaması şöyle:

"Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil ekipler tarafından sürekli otoparkçıların olduğuna yönelik gelen ihbarlar değerlendirilmekte ve bunun sonucu olarak 2017 yılı günümüze kadar 234 şahıs hakkında korsan otoparkçılık yaptığı suçüstü tespti ile yakalandıktan sonra hakkında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 79. Maddesinden adli işlem yapılmak üzere ilgili polis merkezi amirlerine teslim edilmişlerdir. Yakalanan şahıslar hakkında ilgili mahkemelerce tahkikatları devam etmekte olup peyderpey tutuklama kararları çıkmaktadır. Yapılan çalışmalar sonucu hakkında işlem yapılan şahısların 85 tanesi Alsancak bölgesinde yakalanmıştır. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından başvuru yapılan yerlerde denetimlerimiz artarak devam edecektir."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.