Dolar 32,5795
%0.29
Euro 35,0103
%0.11
Altın 2.460,230
%0.99
Bist-100 9.901,00
%1.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de soba faciası

İzmir'de soba faciası

İzmir’in Konak ilçesinde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve oğul hayatını kaybetti. Sabah işe gitmek için kalkan genç kız babasının ve abisinin cansız bedeniyle karşılaştı. İzmir'de soba faciası

  • Ege Postası
  • 09.03.2017 - 11:53

İzmir'in Konak İlçesi'nde yatmadan önce yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 65 yaşındaki Şahap Tiren ile doğuştan zihinsel ve bedensel engelli oğlu 40 yaşındaki Seçkin Tiren öldü.  Baba ve oğlunun cansız cesedini başka bir odada uyuyan kızları sabah saatlerinde buldu. Ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Soba faciasını baba önledi
Birinci Kadriye Mahallesi 711 Sokak 22 numaradaki müstakil evde oturan işçi emeklisi Şahap Tiren, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra doğuştan bedensel ve zihinsel engelli oğlu Seçkin Tiren ile uykuya daldı. Evin bir başka odasında kalan 26 yaşındaki Seçil Tiren, bu sabah işe gitmek için uyandığında, ağabeyi ve babasının uyuduğu odadaki dumanı fark edip odanın kapısını açtı. Odaya giren genç kız, babası ile  ağabeyinin baygın halde olduğunu görünce uyandırmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı ve yakınlarıyla sağlık ekiplerine haber verdi.

Eve gelen sağlık görevlileri Şahap Tiren ile Seçkin Tiren'in öldüğünü belirledi. İlk incelemede, baba ve oğlunun kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamlarını yitirdikleri tespit edildi. Bu arada, Şahap Tiren'in eşi Emine Tiren'in de 2005 yılında vefat ettiği ifade edildi. 

Acı haberi alan Tiren ailesinin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.