Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de sokak ortasında cinayet

İzmir'de sokak ortasında cinayet

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Esnaf arasındaki tartışma kanlı bitti

  • Ege Postası
  • 07.07.2017 - 13:38

Olay, bugün gece saatlerinde Kemalpaşa Caddesi İş Bankası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geceleri çaycılık yaparak geçimini sağlayan 42 yaşındaki Serkan Kaplan ile aynı bölgede kokoreç tezgahı işleten A.S.B. ve oğlu Tarık B. (27) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tarık B. tezgahtaki bıçağı alarak Kaplan'a sapladı. Olayda ağır yaralanan Kaplan kanlar içerisinde yere yığılırken, cinayet zanlısı Tarık B. olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Serkan Kaplan                                                                   Tarık B.

Olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edilen Kaplan, yolda yaşamını yitirdi. Talihsiz adamın cansız bedeni, savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere İzmir Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
Öte yandan, Kaplan'ı bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan Tarık B., polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Tarık B. ve babası A.S.B. sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

BABA-OĞUL TUTUKLANDI

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde Serkan Kaplan'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Tarık B., emniyetteki sorgusunda, "Serkan Kaplan, çevredeki esnafı sıkıştırıp haraç istiyordu. Aynı şekilde babamı da sıkıştırıp haraç istemiş. Ben de babama destek olmak için yanına gittim. Serkan Kaplan tezgaha geldi ve yine haraç istedi. Biz de vermeyeceğimizi söyledikten sonra Serkan ileri geri konuşunca tartışmaya başladık. Ben de dayanamadım ve tezgahtan aldığım bıçağı Serkan Kaplan'a sapladım" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Tarık B. ile olay sırasında yanında bulunduğu belirtilen babası Ahmet Servet B., adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 2 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.