Dolar 32,4516
%-0.11
Euro 34,8149
%-0.45
Altın 2.446,040
%0.4
Bist-100 9.921,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de zehir tacirlerine ağır darbe: 134 gözaltı

İzmir'de zehir tacirlerine ağır darbe: 134 gözaltı

İzmir'de polis tarafından, uyuşturucu madde satanlara yönelik düzenlenen operasyonda, 129 kişi gözaltına alındı, uyuşturucu madde ile silahlar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 134'e yükseldi. İzmir Emniyet Müdürü Aşkın'dan flaş açıklama

  • Ege Postası
  • 04.04.2017 - 11:56

Kent genelinde uyuşturucu madde satan ve kullananlara yönelik mücadele, Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın geçen 26 Ekim'de İzmir'de göreve başlamasının ardından yoğunlaştı. Aşkın'ın talimatıyla Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle gençleri ve çocukları kendilerine hedef seçen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını arttırdı. Bu kapsamda, İzmir kent merkezi ve ilçelerinde, teknik ve fiziki takibin ardından, tespit edilen adreslere bugün sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı ile ortak yürütülen operasyonda, kent genelinde, aralarında sokak satıcılarının da bulunduğu 129 kişi gözaltına alındı. 25 eğitimli polis köpeğinin de kullanıldığı aramalarda, çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silahlar da ele geçirildi. Operasyonun önceden belirlenen adreslere yönelik devam ettiği açıklandı.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, uyuşturucuya karşı çok büyük bir operasyonu başarıyla sürdürdüklerini ve sokaklarda asla uyuşturucu satılmasına izin vermeyeceğini söyledi. 

GÖZALTI SAYISI 134'E YÜKSELDİ 

İzmir'de, polis tarafından uyuşturucu madde satanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 134'e yükseldi. (DHA)

İzmir’de zehir tacirlerine şafak operasyonu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.