Dolar 32,5706
%0.07
Euro 34,8842
%0.05
Altın 2.439,360
%0.38
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de zehir tacirlerine darbe

İzmir'de zehir tacirlerine darbe

İzmir'de, uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3 tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Dikili'de bir evin odasında saksılarda hint keneviri yetiştiren 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

  • Ege Postası
  • 05.06.2017 - 17:21

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik 26 Mayıs ve 28 Mayıs'ta Konak'ta operasyon düzenledi. Belirlenen adreslere yapılan baskında 207 gram esrar, 112 ecstasy hap, 70 gram bonzai 18 meşe şeklinde hazırlanmış bonzai ile uyuşturucu satışından temin edilen 940 lira para ele geçirildi. Operasyon kapsamında ise T.D., M.K.Y., M.Ç., Y.E.K., V.C., ve A.C. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan T.D., M.K.Y. ve V.C. tutuklanırken, diğer 3 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyetten yapılan açıklamada uyuşturucu satışına yönelik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Evde hintkeneviri yetiştiren 2 kişi yakalandı

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, bir evin odasında saksılarda hint keneviri yetiştiren 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çandarlı Mahallesi'nde bir evde hint keneviri yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda belirlenen adrese bakın düzenlendi. Yapılan aramada evin bir odasında saksılara dikilmiş halde 26 kök hintkeneviri ele geçirildi. Olayla ilgili evde bulunan 2 kişi gözaltına alındı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.