Dolar 32,5965
%0.38
Euro 34,8334
%0.29
Altın 2.497,620
%0.53
Bist-100 9.465,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki amatör kulübün tesisleri yıkıldı

İzmir'deki amatör kulübün tesisleri yıkıldı

İzmir'de amatör Karabağlar Genç Yıldız Spor Kulübü'nün kullandığı tesisler, kaçak olduğu gerekçesiyle ilçe belediyesi ekiplerince yıkıldı.

  • Ege Postası
  • 09.08.2017 - 16:43

Futbolun yanı sıra 5 spor dalında faaliyeti bulunan kulübün Başkanı Soner Seylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe belediyesinin tesislerin kaçak olduğu gerekçesiyle boşaltılmasını istediğini belirtti.

Belediye ekiplerinin, tesislerdeki soyunma odaları, kafeterya ve toplantı salonunun bulunduğu bölümleri yıktığını belirten Seylan, Kulübün kurulduğu 1989 yılından bu yana çeşitli dallarda bir çok başarı elde ettiklerini  ifade etti.

Seylan, "Belediye, 17 yıldır kullandığımız tesislerin bulunduğu alanın yol olduğunu ileri sürerek çıkmamızı istedi. Biz boşaltmadık. Tesislerde düzenlediğimiz iftar ve kahvaltı organizasyonları sonrası bizi düşman bellediler. Yazılı bir tebligat vermediler ama 3 gün önce sözlü olarak ilettiler. Dün sabah da geldiler ve yıktılar. Biz bu davayı bırakmayacağız. Burada 460 lisanslı futbolcu var. Onlar ne olaca? Çalışan hocalar var. Biz gerekli mercilere başvurduk. Onlardan yardım bekliyoruz." diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi yetkilileri ise tesiste bulunan binanın kaçak olduğunu ve defalarca tebligat gönderildiğini belirterek, binanın 775 sayılı gecekondu kanununun 18. maddesi uyarınca yapılan inceleme sonucu yıkıldığını bildirdiler. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.