Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7964
%0.19
Altın 2.507,870
%0.94
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki korkutan deprem sonrası skandal paylaşımlar...

İzmir'deki korkutan deprem sonrası skandal paylaşımlar...

İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen 6.2 şiddetindeki depremin ardından sosyal medyada bazı kullanıcıların skandal paylaşımları büyük tepki çekti. İzmir'deki korkutan deprem sonrası

  • Ege Postası
  • 12.06.2017 - 18:26

İzmir ve birçok ilde hissedilen depremin ardından sosyal medyada bazı kendini bilmezler tarafından skandal paylaşımlar yapıldı.

Uzmanların 2 atom bombası gücünde dediği deprem ile ilgili “Değil 6.3 şiddetinde deprem, ister İzmir yıkılsın, yinede Ramazandı oruçtu demezler." paylaşımında bulundu. Sezen Bakır isimli kullanıcının paylaşımına sosyal medyadan tepki yağdı. “Halka karşı nefret suçu işlemektedir. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum.”, “Bu nefret suçudur ve iğrenç bir davranıştır.” “Nefrete değil birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var”  gibi yorumlar ile sosyal medyadan tepki gösterildi.

Yaptığı paylaşım ile skandala imza atan @SezenBakir isimli kullanıcı sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine hesabını kapattı. Sosyal medya kullanıcıları yorumlarında hesap sahibinin bulunarak yargılanmasını istedi.

Bir diğer twitter kullanıcısı Atillahan Masalcı ise "Bu deprem de oruç tutmayanlara gelsin" şeklinde paylaşımıyla büyük tepki çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.