Dolar 32,5078
%0.19
Euro 34,8164
%0.27
Altın 2.487,380
%1.02
Bist-100 9.558,00
%0.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'deki o cinayetin zanlısı yakalandı

İzmir'deki o cinayetin zanlısı yakalandı

İzmir'in Tire İlçesi'nde, otomobilden pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 1 kişinin ölmesi, 1 kişinin yaralanmasıyla ilgili olarak aranan C.Y., jandarma tarafından yakalandı.

  • Ege Postası
  • 03.03.2017 - 15:19

Geçen 22 Ocak akşamı 4 Eylül Mahallesi Aslanlı Çeşme Mevkii'nde meydana gelen olayda, yol kenarında oturan 48 yaşındaki Yılmaz İmer ve 28 yaşındaki Onur Beletoğlu'nun üzerine, yoldan geçen otomobilden pompalı tüfekle ateş edildi. Saldırıda Onur Beletoğlu hafif, Yılmaz İmer ise ağır yaralandı. Tire Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olan Onur Beletoğlu, tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralı Yılmaz İmer ise yaşamını yitirdi. 

Olay günü çalışma başlatan polis, ilk olarak saldırının gerçekleştirildiği otomobili buldu. Kimliği belirlenen ve kardeş olduğu öğrenilen zanlılardan A.Y., Tire'nin Çayırlı Mahallesi'nde bir evde yakalandı. A.Y., sevkedildiği adliyede tutuklandı. Diğer zanlı A.Y.'nin ağabeyi C.Y.'yi yakalamak için yürütülen çalışmalar olumlu sonuç aldı. Tire İlçe Jandarma Komutanlığı, şüphelinin kırsal mahalle Çayırlı'da metruk bir evde gizlendiği tespit etti. Bu sabah yapılan operasyonla şüpheli C.Y. jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.