Dolar 32,5229
%0.11
Euro 34,9322
%-0.11
Altın 2.435,770
%-0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den 3 ismin dosyası YDK'da!

İzmir'den 3 ismin dosyası YDK'da!

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun (YDK) Ankara'da cuma günü gerçekleştireceği toplantısında İzmir'den 3 ismin dosyası da görüşülecek. Genel Merkez'de İzmir mesaisi

  • Ege Postası
  • 22.12.2016 - 09:38

EGE POSTASI - CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nun (YDK) Aralık ayı toplantısında gündem yoğun...

YDK, CHP İzmir İl Disiplin Kurulu'nun ihraç cezası verdiği Kadın Kolları MYK eski Üyesi, yerel seçimlerde Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı olan Düriye Taş , Dikili Belediye Meclis Üyesi Seyfettin Uysal ve Karabağlar'dan Azime Taş'ın dosyalarını görüşecek. 

Duriye Taş, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse'ye yönelik sosyal medyada gündeme getirdiği iddialar ve kullandığı ifadeler,  Seyfettin Uysal Genel Başkan'a hakaret,  Azime Taş ise İlçe Başkanına hakaret nedeniyle ihraç cezası almıştı.

3 isim de CHP İzmir İl Disiplin Kurulu'ndan çıkan kararları Genel Merkez'e taşımıştı.

Cuma günü Ankara'da Genel Merkez'de gerçekleşecek toplantıda Duriye Taş ve Seyfettin Uysal'ın YDK'ya savunma yapacağı öğrenildi. 

YDK'nın 3 isimle ilgili toplantıda karar da alabileceği, kararı önümüzdeki ay ki toplantıya da bırakabileceği belirtildi. 

Öte yandan İzmir'den 3 ismin dosyası dışında iki kritik disiplin dosyası da YDK'nın gündeminde olacak. "Geçici çıkarma cezası" istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile  Kahramanmaraş'ta gerçekleşen İl Başkanları toplantısında Siirt İl Başkanı ile tartışan Batman İl Başkanı Adnan Yaşar'ın dosyaları da cuma günkü YDK toplantısında görüşülecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.