Dolar 32,6130
%0.43
Euro 34,6770
%-0.16
Altın 2.524,880
%1.63
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den Bergama'ya ücretsiz tur

İzmir'den Bergama'ya ücretsiz tur

BERGAMA Belediyesi ve Bergama Ticaret Odası, UNESCO Dünya Mirası listesindeki Bergama'nın tanıtımına katkı sağlamak ve turizm sektörünü canlandırmak amacıyla İzmir'den ilçeye ücretsiz otobüs seferleri düzenlemeye başladı.

  • Ege Postası
  • 09.04.2017 - 11:30

Bergama Belediyesi ve Bergama Ticaret Odası, Bergama'nın tanıtımına katkı sağlamak ve turizm sektörünü canlandırmak amacıyla 'Bergama Seni Çağırıyor' adı verilen proje kapsamında, her cuma ve cumartesi günü, İzmirlilerin Bergama'yı görebilmesi için ücretsiz otobüs seferleri başlattı. Otobüsler, cuma ve cumartesi günleri, Konak Devlet Tiyatrosu önünden ve Karşıyaka'daki İnsan Hakları Anıtı yanından saat 09.00'da hareket ediyor. Ziyaretçiler Bargama'ya gittiklerinde Belediye Bandosu'nun çaldığı ezgilerle karşılanıyor.

Profesyonel turist rehberi Mehmet Gülümser, ücretsiz bu tarihi turların hem geziye katılan İzmirliler'e hem de Bergama'nın tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını belirterek, "İzmir'den hareket edecek otobüslerle Bergama'ya gelecek olan vatandaşlar, ilçeyi gezip alışveriş yapma imkanı bulacaklar. Ziyaretçiler, aynı günün akşamında yine aynı araçlarla İzmir'e götürülecek. Projeden faydalanmak isteyenler, Bergama Ticaret Odası'nı arayarak rezervasyon yaptıracak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.