Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir için alarm!

İzmir için alarm!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere bir çok kent için kuvvetli sağanak uyarısı yaptı. Dikkat! Kuvvetli yağış geliyor

  • Ege Postası
  • 17.04.2017 - 09:55

EGE POSTASI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre; İzmir'de hafta boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkili olacağı tahmin ediliyor. İzmir ve çevresi Orta Avrupa üzerinden gelen serin ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına giriyor. Öğle saatlerinden sonra kuzeybatıda başlayacak sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların gün içerisinde tüm bölgeye yayılacağı beklenmektedir.

Bu periyotta en düşük sıcaklık 11 derece olurken; en yüksek sıcaklık 23 derece olacak.

Ayrıca yetkililer uyarıda bulundu: "Yağışların Çanakkale, Edremit körfezi çevreleri ve İzmir'in Dikili, Kınık, Bergama ilçeleri çevrelerinde kuvvetli (21-50kg/m2) olması beklendiği; Halen güney ve batı yönlerden orta kuvvette esen rüzgarın akşam saatlerine kadar bölgenin batı kıyı şeridinde kuvvetli, gökgürültülü yağış anında kısa süreli fırtına şeklinde eseceği beklendiğinden; Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ani sel, dolu yağışı, yıldırım, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.