Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’in ilk ve ikinci Genel Sekreteri bir arada

İzmir’in ilk ve ikinci Genel Sekreteri bir arada

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Milletvekilliği, senatörlük ve CHP Genel Sekterliği yapmış olan İzmir’in sevilen siyasetçisi Şeref Bakşık’ı evinde ziyaret etti. İzmir’in ilk ve ikinci Genel Sekreteri bir arada

  • Ege Postası
  • 17.09.2017 - 12:17

Türk siyasi tarihine tanıklık eden, çok partili hayata geçiş yıllarında gazetecilik yapan, 60 ve 80 darbesini yaşayan, CHP’de İnönü döneminde Genel Sekreterlik görevinde bulunan Şeref Bakşık ve bugün halen CHP Genel Sekreterliği görevini sürdüren İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır bir araya geldi. CHP tarihinde İzmir’den çıkan ilk Genel Sekreter olan Şeref Bakşık ile İzmir’in 2. Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır’ın buluşması, 90 yaşını dolduran Bakşık’ın İzmir Hatay’daki evinde gerçekleşti. Ziyaret esnasında Şeref Bakşık, 81 yaşında kaleme aldığı 'CHP İle Bir Ömür' kitabını imzalı olarak Kamil Okyay Sındır’a hediye etti.

“90 YILLIK BİR ULUÇINAR”

Ziyarette Şeref Bakşık’ın ülke ve CHP tarihinde bir kilometre taşı olduğunu belirten Sındır, “Ülkesine ve partisine adanmış bir ömür. 3 dönem Milletvekilliği, bir dönem Cumhuriyet Senatörlüğü görevlerini başarıyla yerine getirmiş olan, İsmet Inönü'nün Genel Başkanlığında CHP Genel Sekreterliği yapan 90 yıllık bir uluçınar, Şeref Bakşık. Parti büyüğümüzle bir arada olmak, ülke ve CHP tarihine canlı canlı tanıklık etmek onun tecrübelerinden, engin bilgi birikimlerinden yararlanmak şahsım adına büyük şans oldu, onur duydum” dedi.

“İNANÇ, AZİM VE KARARLILIKLA”

Şeref Bakşık’ın Türkiye’nin aydınlık yarınlara inanan ve bu uğurda mücadele verenlere selam gönderdiğini ifade eden Sındır, “Duayen siyaset insanı Genel Sekreterimiz Şeref Bakşık’la Türkiye'nin geçmişten bugüne gelen sorunlarını, bugünkü iktidarın Cumhuriyet devrimlerine ve kazanımlarını erozyona uğratan politikalarını konuştuk. Bir asra yaklaşan yaşıyla, her gün 3 gazete okuyarak güne başlayan Genel Sekreterimiz Şeref Bakşık’ın bizlerden, partililerinden, yurtseverlerden beklediği mücadele memleketimiz için inanç, azim ve kararlılıkla aydınlık bir Türkiye için verilecek mücadeledir. Genel Sekreterimize Cumhuriyet devrimlerini, kazanımlarını kazıyıp atmak isteyenlere karşı asla boyun eğmeyeceğimizin sözünü verdim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.