Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir İtalyan Ticaret Odası’nda yeni dönem

İzmir İtalyan Ticaret Odası’nda yeni dönem

İzmir İtalyan Ticaret Odası Genel Kurul toplantısı üye iş adamları ve yöneticilerin katılımları ile oda merkezinde gerçekleşti. Yeni dönem oda başkanlığına Pietro Alba seçildi.

  • Ege Postası
  • 10.02.2017 - 10:53

Mevcut projelerin devam edeceğini ve yeni projeler ile ticari ilişkilerin geliştirileceğine işaret eden Alba, Türkiye’nin yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen geliştirecekleri yeni projeler ile ticari bağlantının başarılı bir şekilde süreceğini müjdeledi. Geçmiş dönemde İzmir İtalyan Ticaret Odası’nın başarılı hizmetler yaptığını söyleyen Alba, geçmiş dönem başkanı Rebii Akdurak’a teşekkür ederek, “Türk – İtalyan ilişkilerinin güçlenmesinde önemli rol oynadılar. Kültürü, iklimi ve insanları birbirine bu kadar benzeyen iki ülkeyi birbirine yaklaştıran geçmiş dönem yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de bu başarılı çalışmaların üstüne katarak devam edeceğiz. Yeni iş birlikleri ve fuar organizasyonları ile ilişkilerin aralıksız sürmesi noktasında elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

“TİCARET HACMİNİ BÜYÜTECEĞİZ" 

Öncelikli olarak Türk turizminin gelişmesinde de önemli projeler gerçekleştireceklerinin sinyalini veren Alba, “İki ülke arasındaki ticaret hacminin büyümesi içinde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Türkiye ve İtalya arasındaki ihracat ve ithalat oranlarının arttırılması noktasında uluslararası fuarlar ve iş birlikleri ile daha güçlü ekonomik ilişkiler sağlayacağız" dedi.

İzmir İtalyan Ticaret Odası yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

" Pietro Alba, Rebii Akdurak, Şahika Aşkıner, Enrico Aliberti Sayman, Noel Micaleff, Bülent Akgerman, Işın Yılmaz, Alican İnellioğlu, Buket Kasalı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.