Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir Marşı'na küfür etmişti...Diziden kovuldu!

İzmir Marşı'na küfür etmişti...Diziden kovuldu!

'Kolpaçino' sinema filmi serisinde tanınan Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na küfür ettiği görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Tepkiler üzerine oyuncunun anlaşmalı olduğu yapım şirketi Es Film, sözleşmenin iptal edildiğini ve oyuncunun Payitaht adlı diziden çıkarıldığını bildirdi. İzmir Marşı'na küfür etmişti

  • Ege Postası
  • 17.05.2017 - 13:40

Ünlü oyuncular Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş'ın başrollerinde yer aldıkları 'Kolpaçino' sinema filmi serisinde üne kavuşan Öztürk'ün görüntülerde, arkadaşlarıyla bir otomobilin içinde İzmir Marşı'na küfür ettiği görülüyor. 16 Nisan Cumhurbaşkanılığı referandumu öncesi kayıt edildiği anlaşılan görüntü, sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, Öztürk'ten konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

İzmir Marşı'na küfür eden oyuncuya Haluk Levent'ten sert yanıt

Ebubekir Öztürk'e en sert tepkilerden biri ise 18 Mart zaferi öncesi şehitler için İzmir Marşı’nı söyleyen Haluk Levent'ten gelmişti.

DİZİDEN KOVULDU

Tepkiler üzerine oyuncunun anlaşmalı olduğu yapım şirketi Es Film, sözleşmenin iptal edildiğini ve oyuncunun Payitaht adlı diziden çıkarıldığını bildirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.