Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu

İzmir merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu

İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında örgütün ablaları ve sözde eyalet sorumlularının da bulunduğu 6 kişi yakalandı. Gözaltındaki kişilerin, örgüt kataloğundan evlilikler yaptırdığı, şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları ortaya çıktı. İzmir merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 16:01

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturması kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat birimi ile Güzelbahçe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 ilde operasyon yaptı. İzmir merkezli yapılan operasyonda, örgütün öğretmen ablası G.O., bölge ablası N.O., katalog evlilikten sorumlu olan S.Ş.'nin de aralarında bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Farklı illerdeki 6 kişinin de arandığı öğrenildi. Zanlılar arasında, örgütün 'eyalet', 'bölge' şeklinde isimlendirdikleri alanların sorumlusu olan ablaların da bulunduğu açıklandı. Gözaltındaki kişilerin, örgüt kataloğundan evlilikler yaptırdığı, şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları belirlendi.

İzmir'de FETÖ'den 11 tutuklama

KATİP ÇELEBİ'YE OPERASYON: 6 GÖZALTI

Öte yandan İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin bazı çalışanlarına yönelik düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nin bazı çalışanlarına yönelik polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında öğretim görevlisi ve idari personelin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı. Örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandıkları belirtilen şüphellier, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

UŞAK'TA FETÖ'DEN 6 GÖZALTI

Uşak merkezli 3 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu sabah, Uşak merkezli Aydın ve Balıkesir'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Mühendis, öğretmen ve biyologlara yönelik düzenlenen operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı. Uşak'a getirilen şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.