Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetinden polise destek!

İzmir siyasetinden polise destek!

AK Parti ve CHP İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu. CHP'nin ilçe başkanlıkları da ilçelerdeki emniyet müdürlüklerine giderek polise 'yanınızdayız' mesajı verdi. 'Geçmiş olsun' dediler, karanfil verdiler!

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 16:01

İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

Hain terör saldırısı nedeniyle taziyelerini ileten Hotar, "Aslında hayırlı olsun ziyaretinde bulunacaktık ancak İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle aynı zamanda geçmiş olsun ziyareti oldu. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün bir kez daha gördük ki, hep beraber, müdürümüz, emniyet teşkilatımız ve hepimiz bu terörü sıfırlayacağız. Çünkü artık tek bir şehidimiz bile fazla. Bunun için hepimiz üzerimize ne düşüyorsa yapacağız ve başaracağız. Bugün müdürümüzü, ekibini, yapacaklarını dinleyince buna olan inancımız daha da arttı. Hep beraber Türkiye Cumhuriyeti'nin en tepesinden, Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, bakanlarımızdan, milletvekillerimiz, teşkilatlarımızdan 79 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının her birine kadar hepsinin yüreğinin bu konuda aynı şekilde çarptığına inanıyorum. En kısa zamanda, asıl konuşmamız gereken ülkemizin refahı, gelişmişliğimiz, uluslararası ilişkilerimizin yeniden konuşulacağını ümit ediyorum " diye konuştu. İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da ziyaretlerinden ötürü Hotar ve Delican'a desteğinden ötürü teşekkür etti. 

CHP'DE TAZİYEYE GİTTİ 

Emniyet Müdürü Aşkın AK Parti heyetinin ziyareti sonrası CHP İzmir İl Yönetimi de ağırladı. CHP Örgütü de İstanbul’da meydana gelen hain saldırı nedeniyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Asuman Ali Güven, "İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında bu ülke evlatlarını kaybetti. Basın açıklamamızda terörü en sert biçimde lanetledik. 30 ilçemizin başkanları ve biz il örgütü olarak emniyeti ziyaret ederek başsağlığı ziyaretinde bulunarak terörü lanetledik. Bugün de emniyet müdürümüzün nezdinde terörü lanetliyoruz. Bütün polis kardeşlerimizin başı sağ olsun. Emniyet camiamızın sonuna kadar arkasındayız. Onlar bizim kardeşlerimiz, canlarımız. Allah onları bizim başımızdan eksik etmesin. Bu ülkenin gerçek güvenliğinin savunucuları emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetleridir. Onlarsız Türkiye Cumhuriyeti'nin var olması söz konusu değildir. Onun için Cumhuriyet Halk Partisi emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin sonuna kadar arkasındadır. Bu ülke hepimizin Türkiye Cumhuriyeti'ni hep birlikte yaşatacağız" dedi.

İzmir'de emniyet açısından durumun iyi olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade ederek, "İzmir çok şükür zamana kadar bu tür olaylarla karşılaşmadı ama biz hiç bir zaman bununla ilgili bir rahatlık ve gevşeklik yok. Biz sonuna kadar İzmir halkını güvenli bir şehirde yaşatmak için çalışıyoruz" dedi.

Basın mensuplarının daha önceki il emniyet müdürünün İzmir'de bin 500 eksik personel olduğu açıklamasını hatırlattığı Aşkın, personelin yeterli olduğunu düşündüğünü belirterek, "İyi bir planlamayla personelimiz yeterli. Tabii ki daha fazla personelimiz olsa daha iyi olur ancak şuan ki personelimiz İzmir'in güvenliği açısından bir zafiyet oluşturmuyor. İzmir güvenli bir kent, biz de güvenli olması için elimizden geleni en üst seviyede yapmaya devam ediyoruz. Bundan sonra da böyle olacak, tüm tedbirlerimiz aksaklığa mahal vermeden en üst seviyede devam edecek" diye konuştu.

CHP Konak'tan polislere destek ziyareti

CHP Konak İlçe Başkanlığı Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısını nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu. Ziyaretin ardından CHP'li heyet polis memurlarına karanfil dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak ve beraberindeki heyet, İstanbul'da yaşanan hain terör saldırısından dolayı Türk polisine olan desteğini göstermek için Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memurlarına kırmızı karanfil verdi. 

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, CHP Konak İlçe teşkilatı olarak polislere olan desteklerini göstermek adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, "Acımız çok büyük ve tarifsiz. Allah polisimize güç kuvvet versin. Bu ülkenin doğusundan batısına her evde, kana susamış, insanlıklarını yitirmiş alçak teröristlerin, hain saldırılarına şehit verdiğimiz gencecik evlatlarımızın, şehitlerimizin acısı ve yası var. Bu acıyı yüreğimizin tam ortasına bırakan, mübarek kandil gününde evlerimize evlat acısının ateşini düşüren, kahpece ve korkakça bir saldırıyla canımızdan can koparan, terör örgütü PKK'yı ve onun alçak teröristlerini en sert şekilde lanetliyoruzö dedi.

"ALLAH BİZE DE ŞEHİTLİĞİ NASİP ETSİN"

Konak İlçe Emniyet Müdürü Salman Çelik ise CHP Konak İlçe Örgütüne bu zor günlerde kendilerine yapmış oldukları ziyaret ve destekten ötürü teşekkür etti. Çelik, "Bu hain terör saldırısında meslektaşlarımızı ve vatandaşlarımız şehit oldu. Emniyetimiz ve milletimizin başı sağ olsun. Bizler görevimizin başındayız. Allah bizlere de arkadaşlarımız gibi şehit olmayı nasip etsinö dedi.


CHP Bornova terörü kınadı

Bornova CHP ilçe, kadın kolları, ilçe gençlik kolları ve Atatürkçü Düşünçe Derneği (ADD), 44 kişinin öldürüldüğü bombalı saldırıyı protesto etti. Grup, emniyet müdürlüğüne gidip polislere taziye ziyaretinde bulundu. 

CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar partililer ve ADD üyeleri, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıp, bombalı saldırıyı protesto etti. Ellerinde "Terörü lanetliyoruz" parkartı ve Türk bayrakları taşıyan yaklaşık 100 kişi terörü kınayan sloganlar attı. Kavalar, “Acımız çok büyük ve tarifsiz. Bu ülkenin doğusundan batısına her evde,kanasusamış,insanlarını yitirmiş alçak teröristlerin,hain saldırılarına şehit verdiğimiz genç evlatlarımızın,şehitlerimizin acısı ve yası var. Bu acıyı yüreğimizin tam ortasında bırakan,mübarek kandil günündeevlerimize evlat acısınıın ateşini düşüren, kahpece ve korkakça bir saldırıyla canımızdan can koparan.terör örgütü PKK'yı ve onun alçak teröristelrini en sert şekilde lanetliyoruz. Terör karşısında susmayacağız,yılmayacağız,korkmayacağız. Bizi sindirmek ve bölmek isteyenler bilsinlir ki, şimdi daha da kenetlenmiş, daha da güçlenmiş bir Türkiye var" dedi.(DHA)

Foça Emniyet Müdürü gözyaşlarına hakim olamadı

Öte yandan, taziye ziyaretleri kapsamında Foça İlçe Örgütü de, ilçedeki emniyet müdürlüğünü ziyaret etti. Taziye ziyaretine Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Bakırçay Havzası Balkan ve Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Emniyet binasında grubu karşılayan Foça Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş taziye ziyaretine teşekkür etti. Uğurtaş, şehit polislerden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı. 

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, terör karşısında susmayacaklarını ifade ederek, "İnadına sarılacağız bugün birbirimize. İnadına sokağa çıkıp sahip çıkacağız ülkemize ve birliğimize. Acılarımızı unutmadan ama hainlere de fırsat vermeden, onları sevindirmeden yaşayacağız yasımızı. Biliyoruz ki, Hakkın gazabı ve Halkımızın bedduaları, er ya da geç sonları olacaktır bu alçakların" şeklinde konuştu.(İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.