Dolar 32,5383
%0.16
Euro 34,9025
%-0.2
Altın 2.437,320
%0.05
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetini buluşturan maç

İzmir siyasetini buluşturan maç

TÜRKİYE 1'inci Ligi’nde zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Göztepe, lider Yeni Malatyaspor’u evinde 2-0 yenerek 2 haftalık galibiyet hasretine son verdi. İzmir'de başkanlar ve vekillerde Göztepe'ye verdikleri destekle dikkat çekti. Tezahürat yaptılar, gollerde büyük sevinç yaşadılar

  • Ege Postası
  • 05.12.2016 - 09:53

EGE POSTASI - Göztepe PTT 1.Lig’in 13.haftasının en kritik maçında Yeni Malatyaspor’u Bornova Stadı'nda oynanan maçta 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılara kritik maçta siyasilerden de destek oldukça fazlaydı.

Göztepe lideri devirdi: 2-0

VEKİLLER TRİBÜNDEYDİ
Göztepe sevgisiyle dikkat çeken ve deplasman maçlarına dahi giden AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, sarı-kırmızılılar için kritik maçta tribündeki yerini aldı. Kaya'ya, AK Parti İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Aziz Demir de eşlik etti.

CHP'li vekiller de stada gelerek Göztepe'ye destek verdiler. Tacettin Bayır ve Atilla Sertel, sarı-kırmızılıların attıkları gollerde büyük sevinç yaşadılar.

BORNOVA'DA SÜRPRİZ DESTEK
Bornova Stadı'nın hayata geçmesinde büyük pay sahibi olan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da yine her zamanki gibi protokoldeki yerini aldı. Atila maçı, Bornova +1 Down Cafe'de çalışanlarla takip etti.

PEKDAŞ'TAN TEZAHÜRAT
Maçta en dikkat çeken isimse Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş oldu. Pekdaş, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.