Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir siyasetinin bayramlaşma mönüsü

İzmir siyasetinin bayramlaşma mönüsü

Siyasi partiler de bayramlaşma programları netleşiyor. İzmir’de CHP arife günü, MHP bayramın ikinci günü bayramlaşacak. Cuma günü iftar organizasyonunda Başbakan'ı ağırlayacak olan AK Parti İzmir Teşkilatında ise bayramlaşma tarih henüz netlik kazanmadı. İzmir siyasetinin bayramlaşma mönüsü

  • Ege Postası
  • 20.06.2017 - 09:19

EGE POSTASI - İzmir’deki siyasi partilerin Ramazan Bayramı için bayramlaşma programları netleşiyor.

Adalet yürüyüşü mesaisinde olan ve yol güzergahında yer alan Susurluk'ta bayramlaşma töreni yapma ihtimali olan CHP İzmir'de bu ihtimal ortadan kalktı. Bayramlaşma aynı zamanda arife günü olan cumartesi saat 15:00'te Fuar İzmir Sanat'ta gerçekleşecek.

MHP İzmir'de  bayramlaşma töreni bayramın ikinci günü il başkanlığında gerçekleşecek. Törenin saat 14:00’de yapılması planlanırken,  milletvekilleri ve parti yöneticileri de bayramlaşmada hazır olacak. 

Başbakan Binali Yıldırım'ı 23 Haziran Cuma günü şehit ailelerine verilecek iftar nedeniyle kentte ağırlayacak olan AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda ise bayramlaşma tarihi henüz netlik kazanmadı. Başbakan'ın iftar yemeği Kaya Termal Otel'de olacak. AK Parti İzmir'de bayramlaşma töreninin geçtiğimiz yıllarda olduğu günü yine Kaya Termal'de olması bekleniyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.