Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli antrenörün kahreden sonu

İzmirli antrenörün kahreden sonu

İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, kendisini ait spor salonunda kondisyon bisikletinden düşen vücut geliştirme antrenörü 48 yaşındaki Ertan Çaplık, beyin kanamasından yaşamını yitirdi. Kendisine ait salonda hayatını kaybetti

  • Ege Postası
  • 04.07.2017 - 13:05

Eşinden bir süre önce boşandığı belirtilen 2 çocuk babası vücut geliştirme antrenörü Ertan Çaplık, dün saat 19.30 sıralarında Atatürk Mahallesi'nde kendisine ait salonda kondisyon bisikletinde spor yaparken dengesini kaybedip düştü. Başını sert zemine çarpan Çaplık, bir araca bindirilerek Aliağa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Çaplık, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yeitirdi. Çaplık'ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çaplık'ın, ilk bulgulara göre beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

MHP Aliağa İlçe Teşkilatı'nda bir dönem yönetim kurulu üyeliği de yapan Ertan Çaplık, vücut geliştirme sporunda uluslararası alanda başarılar elde edip, madalya da almıştı. 

Ertan Çaplık’ın cenazesi merkez camiinde kılınan namazın ardından Aliağa Şehir Kabristanlığında toprağa verildi. 

Cenazeye, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özkurt, MHP İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, siyasi parti temsilcileri, Çaplık’ın öğrencileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. (DHA/İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.