Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli balıkçı cinayet kurbanı

İzmirli balıkçı cinayet kurbanı

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir evde, 35 yaşındaki Kenan Karadoğan, öldürülmüş olarak bulundu. Kardeşi tarafından cansız bedeni bulunan Karadoğan'ın, vücudunun birçok yerinde bıçak yarası olduğu öğrenildi. Ağabeyi, kanlar içinde buldu

  • Ege Postası
  • 06.03.2017 - 08:41

Olay, Zafertepe Mahallesi 611 Sokak'taki bir evde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Balıkçılık yaparak geçimini sağlayan ve bekar olan Kenan Karadoğan, ailesiyle yaşadığı evden gece saatlerinde ayrıldı. İddiaya göre Karadoğan, zaman zaman kaldığı olayın yaşandığı adresteki eve geldi. Sabah ağabeyinin cep telefonuna cevap vermemesi üzerine durumdan şüphelenen Halil Karadoğan söz konusu eve gittiğinde, ağabeyini kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, vücudunun birçok yerinde bıçak yarası bulunan Karadoğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Karadoğan'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis 1 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi. 

Öldürülen balıkçının katil zanlısı ortağı çıktı

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir evde bıçaklanarak öldürülmüş bulunan 35 yaşındaki Kenan Karadoğan'ın katil zanlısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ortağı ve zaman zaman da aynı evi paylaştığı arkadaşı, 29 yaşındaki E.T., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Semt pazarlarında balıkçı tezgahı açtıkları belirtilen 2 arkadaşın aralarının, Karadoğan'ın farklı kişilere balık satması nedeniyle açıldığı öne sürüldü.

Olay, Zafertepe Mahallesi 611 Sokak'taki bir evde dün meydana geldi. Balıkçılık yaparak geçimini sağlayan ve bekar olan Kenan Karadoğan, ailesiyle oturduğu evden dün gece saatlerinde ayrıldı. İddiaya göre Karadoğan, zaman zaman kaldığı olayın yaşandığı 611 Sokak'taki eve geldi. Sabah ağabeyinin cep telefonuna cevap vermemesi üzerine durumdan şüphelenen Halil Karadoğan, bu eve gittiğinde, ağabeyini kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, vücudunun birçok yerinde bıçak yarası bulunan Karadoğan'ın öldüğünü belirledi.

ORTAĞI GÖZALTINA ALINDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı olarak, Karadoğan'ın ortağı ve zaman zaman olayın yaşadığı evde birlikte kaldığı E.T.'yi gözaltına aldı. Katil zanlısının ilk ifadesinde, semt pazarlarında balıkçı tezgahı açtığı Karadoğan'ın, farklı kişilerle de balık ticareti yapmaya başladığını, bu nedenle aralarının açıldığını, olay gecesi alkol aldıklarını bir süre sonra tartışmanın çıktığını, öfkesine hakim olamayıp Karadoğan'ı bıçakladığını söylediği ifade edildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.