Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli balıkçıdan alkışlanacak hareket

İzmirli balıkçıdan alkışlanacak hareket

İzmir'de önceki gün avladığı 2 metrelik orkinosu vatandaşlara dağıtan amatör balıkçı, bugün de oltayla yakaladığı 70 kilogramlık balığı çocuk yuvasına getirdi. Kocabıyık: "İlerleyen günlerde yine yakalarsak, huzurevine, askeriyeye vereceğiz" diye konuştu. Oltasına yine büyük balık yakıldı, bakın ne yaptı'

  • Ege Postası
  • 07.08.2017 - 16:42

İzmir'de amatör balıkçı, oltayla tuttuğu 70 kilogramlık orkinosu yuvaya bağışladı.

Amatör balıkçılar için deniz turları düzenleyen Fikret Mesut Kocabıyık, Mordoğan açıklarında oltayla 1,60 metre uzunluğunda 70 kilogramlık orkinos avladı.

Önceki gün yakaladığı 2 metrelik orkinosu Kemeraltı Çarşısı'nda vatandaşlara dağıtmasıyla gündeme gelen Kocabıyık, bugün tuttuğu balığı da Karşıyaka Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvası Müdürlüğüne bağışladı. Kocabıyık, arabasının bagajında getirdiği balığı yetkililere teslim etti.

Kocabıyık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balığı yaklaşık 20 dakikalık mücadele sonrası tekneye çektiklerini belirtti.

Ticari avcı olmadıklarını, bu balıkları satma izinlerinin bulunmadığını dile getiren Kocabıyık, "Yiyebileceğimizin çok üzerinde olduğu için balıkları bu tarz yerlerde değerlendirmeye karar verdik. Bir önceki balığımızı Kemeraltı'nda kestik, parçaladık, dağıttık. Bu balığı da öksüz ve yetim çocuklara verelim dedik. İnşallah yarın ya da ilerleyen günlerde balık yakalarsak, huzurevine, askeriyeye vereceğiz." dedi. (AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.