Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli kadınlardan KKTC'ye köprü

İzmirli kadınlardan KKTC'ye köprü

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) ile KKTC İş Kadınları Derneği (İKD) uluslararası ticaret köprüleri kurmak üzere 'Bridge to Bridge' projesinin üçüncüsünü gerçekleştirmek üzere KKTC'de bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 31.03.2017 - 10:33

Bridge to Bridge projesinin üçüncüsünü gerçekleştirmek üzere KKTC'deye giden İzmir İş Kadınları Derneği üyeleri KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve eşi tarafından Cumhurbaşkanlığında ağırlandı. Cumhurbaşkanı Akıncı, İzmirli iş kadınlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurulan bu güçlü bağın sürdürülmesi gerektiğini, eşinin de her zaman kadınlarla ilgili meselelerde öncü olduğunu söyledi. İZİKAD Yönetim Kurulu Balkanı Huriye Serter görüşmenin ardından günün anısına KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya plaket sundu. Cumhurbaşkanı tarafından da İZİKAD'a KKTC'ye özgü el emeği bir tablo hediye edildi.

Bridge to Bridge propjesinin açılışını İzmir İş Kadınları Derneği ile KKTC İş Kadınları Derneği, Girne kalesindeki köprüde birlikte gerçekleştirdi. Açılışta KKTC İş Kadınları Derneği Başkanı Şenay Ekingen ve İzmir İş Kadınları Derneği Başkanı Huriye Serter konuşma yaptı. Şenay Ekingen İZİKAD'ın projesine katılmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek kadınların gücünün görünür kılınması gerektiğini vurguladı. İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Huriye Serter de projenin diğer ayağını İzmirde birlikte gerçekleştirmek istediğini söyledi. KKTC'de iş kadınları olarak kurdukları bu ticaret köprüsünün sağlam temellerle ülkeler arasındaki işbirliğini arttırarak bağları güçlendireceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.