Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli siyasiler sosyal medyadan hangi mesajları attı

İzmirli siyasiler sosyal medyadan hangi mesajları attı

Anayasa değişikliği teklifine yönelik yapılan halk oylamasının sonuçlanmasının ardından İzmir'deki siyasiler, sıcağı sıcağına sosyal medyadan mesajlar paylaştı. İşte o mesajlar.... İzmirli siyasilerden referandumun ardından sıcağı sıcağına...

  • Ege Postası
  • 17.04.2017 - 09:35

EGE POSTASI - 18 maddelik anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında Türkiye genelinde sandıklardan yüzde 51,41 "evet", yüzde 48,59 "hayır" oyu çıktı.

Referandumun sonuçlanmasının ardından İzmirli siyasilerde sosyal medyadan bir çok mesaj paylaştı.

İşte İzmirli siyasilerin Facebook ve Twitter'dan referandum sonrası attıkları mesajlar şöyle:

Nükhet Hotar (AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili ) : Demokrasimize sahip çıkan, bizlere inanan ve tercihini Evet'ten yana kullanan tüm milletimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Aytun Çıray (CHP İzmir Milletvekili) : Az şey yapmadık, tek adam devleti ile berabere kaldık.

Necip Kalkan (AK Parti İzmir Milletvekili) : 16 Nisan'da Kazanan Millet ve Demokrasi Olmuştur. Teşekkürler İzmir.

Atilla Kaya (AK Parti İzmir Milletvekili) : Demokrasimiz, Ülkemiz, Milletimiz, Geleceğimiz kazandı! Yeni Türkiye'nin kutlu zaferi hayırlı ve uğurlu olsun... #EvetZaferMilletindir

Sinan Sarıküse  (CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı) : Allah nasip ederse;ileride Cumhuriyet için,o gün Hayır oyu kullandığımı rahatlıkla söyleyebilecek kadar da onur doluyum.

Mahmut Badem (Ödemiş Belediye Başkanı -AK Parti) : Demokrasimiz, Ülkemiz, Milletimiz,kazandı.Referandum çalışmalarımız boyunca gece gündüz demeden EVET için kapı kapı dolaşan,İlçe teşkilatımızın her kademesinde görev alan partimize gönül vermiş tüm kardeşlerimize,Demokrasimize sahip çıkan aziz milletimize teşekkür ediyorum.

Arif Uğurlu (Kemalpaşa Belediye Başkanı -AK Parti) : Kazanan milletimiz oldu.

Atilla Sertel (CHP İzmir Milletvekili) : Bu YSK, işçi emeklisi olan beni "Devlet memuru" ilan ederek 7 Haziran seçiminde milletvekili olmamı engellemişti. Her türlü haksızlığı yapar.

Olgun Atila (​Bornova Belediye Başkanı) : Atam, her zaman  senin yolunda gitmeye devam edeceğiz, umutlu yarınlar için daha çok çalışacağız!

Ali Aşlık ( AK Parti İzmir Eski Milletvekili) : Referandumda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.Anadolu insanı yedidüvele karşı yeni başarıya imza atmıştır.Asıl mücadele yeni başlıyor.

Ülkümen Rodolu (CHP İzmir Milletvekili Adayı) :  Anayasa değişikliği tüm toplumu kapsamalıdır. Ülkede yaşayan herkesi kucaklamayan bir Anayasa olsa olsa Banayasadır.

Kerem Ali Sürekli (AK Parti İzmir Milletvekili) : 7 düvele karşı verdiğimiz mücadele EVETli, bereketli oldu.

Hüseyin Kocabıyık (AK Parti İzmir Milletveikili ) :  Teşekkürler Türkiye. Kahraman Milletimiz kararını verdi "Evet" dedi. Teşekkürler İzmir.Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Devlet.

Bülent Delican (AK Parti İzmir İl Başkanı) : Milletimiz geleceğine sahip çıktı. Bu zafer bağımsız Türkiye'nindir. Sonuç, yeni dönemin başlangıcının müjdesidir.

Serdar Seçgin (MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı) :  Büyük Türk Milleti Geleceği Hakkında Son Sözü Söylemiştir . Istiklal ve Istikbaline Sahip Çıkmıştır ! ...TÜRKİYE Hepimizindir ! ...

Hüseyin Mutlu Akpınar (Karşıyaka Belediye Başkanı- CHP): Cumhuriyet’ten ve Atatürk devrimlerinden asla vazgeçmeyeceğiz.Yüzde 83.2 ile Karşıyaka'nın duruşunu gösteren tüm hemşerilerime teşekkürler.

Bilal Doğan (İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili): 15 Temmuz gecesi olduğu gibi Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak ve Tek Vatan el ele omuz omuza verecek ve Hep Birlikte Türkiye olacağız...

Yücel Özen (CHP İzmir İl Eğitim Sekreteri) : Sevgili dostlarım, bir kez daha " izmirli " olmak ayrıcalığını bize yaşattığı için hemşehrilerimize teşekkürü borç biliyoruz.

Müsavat Dervişoğlu: (MHP İzmir İl Eski Başkanı): Siz nesiniz k? İşgal ordularına cami avlusunda ayran ikram eden münafıkları da görmüştü bu büyük millet ama hiçbir şey değişmedi!

Nesrin Ulema ( AK Parti İzmir Eski Milletvekili) : Milletimiz, şanlı geçmişinden aldığı ilhamla ,onurlu geleceğini inşa etmek için "EVET"kararını verdi. Ülkemize hayırlı olsun

Zeynel Mertoğlu (CHP Çiğli İlçe Başkanı) : Asıl Mücadele şimdi başlıyor...

Cemalettin Alper (CHP Bayraklı İlçe Başkanı): Bu zülüm biter leylaklarda menekşelerde açılır üstümüzde bugünlerden geriye bir yarına gidenler kalır birde yarınlar için dövüşenler herşey biti diyenler korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler ne dağlarda direnen çiçekler ne kentlerde devleşen öfkeler henüz elvada demediler bitmedi sürüyor o kavga ve sürecek..

Mehmet Toptaş (MHP Bayraklı Belediye Başkan adayı): Seçim haritası şunu göstermiştir ki, Meral Akşener ülkemin umudu durumundadır.

Mehmet Bayındır (AK Parti İzmir Milletvekili Adayı) : Gözün aydın yeni Türkiyem!

Mehmet Şakir Başak (CHP Konak İlçe Başkanı) :  Günün Aydınlığını Millet olarak elimizdeyken kaçırdık. Sebebimiz 94 yıl Millet olarak neye yatırım yaptıysak ondandır. Çocuklarımız ve ülkemizin Aydınlık yarınlara kavuşması için Mücadeleye devam.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.