Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli tanınmış emlak danışmanından şans parası

İzmirli tanınmış emlak danışmanından şans parası

Ünlü emlak danışmanlığı firması Remax bünyesinde, Mavişehir bölgesi uzmanı olarak görev yapan, başarılı girişimci Murat Öncü, yeni yıla hızlı bir tanıtım kampanyasıyla giriş yaptı. Alanlar önce gözlerine inanamıyor

  • Ege Postası
  • 13.01.2017 - 11:08

EGEPOSTASI – İzmir’de tanınmış gayrimenkul danışmanı Murat Öncü, yeni yılda farklı bir tanıtım kampanyasıyla çalışmalarını hızlandırdı.

Öncü, ön yüzüne kendi fotoğrafıyla adı, “Şans getirir, para kazandırır” yazılarının bulunduğu 100 dolarlık banknot görünümlü ‘şans paraları’ hazırlatıp Soyak bölgesinde dağıtmaya başladı. Şans paralarını aldıklarında önce şaşıran bölge sakinleri, ilginç tanıtım kampanyasıyla ilgili takdirlerini dile getirdi.  

Turizm sektöründe uzun yıllar hizmet verdikten sonra profesyonel iş hayatını REMAX çatısı altında sürdüren, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiklerini belirten Murat Öncü, “16 yıldır profesyonel olarak kendime ait şirketimle çok sevdiğim emlak ve inşaat sektörün içindeyim .Kurumsallığın ve markanın önemini anladım ve profesyonel iş hayatımı REMAX’ın çatısı altında sürdürüyorum. 7 yıl KUTO Ticaret Odası yönetim kurulu ve meclis üyeliği yaptım. 5 yıl KUSEMDER Emlakçılar Derneği yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yaptım. Hedefim Türkiye’de gayrimenkul işinin standartlarını değiştirmek:. Gayrimenkul danışmanlığı konusunda geleceğe dönük güven ve dostluk temeli oluşturarak tüm yaşamımız boyunca birlikte çalışabilmek olacaktır” dedi. Öncü, ilginç tanıtım kampanyası için de “Bunu promosyon, şans parası olarak dağıtıyoruz. Olumlu geri tepki alıyoruz. Bölge sakinleri şaşırıyor, beğendiklerini dile getiriyor” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.