Dolar 32,6188
%0.44
Euro 34,7266
%-0.02
Altın 2.514,770
%1.22
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirli tanınmış siyasetçinin kızı 'İçerde'

İzmirli tanınmış siyasetçinin kızı 'İçerde'

SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin oyuncu kadrosunda, İzmir'in tanınmış siyasilerinden Ahmet Sarışı'nın kızı Duygu Sarışın rol alıyor. Ahmet Sarışın Konak'ta 10 yıl belediye başkanlığı yapmıştı. İzmir'de 10 yıl belediye başkanlığı yapmıştı

  • Ege Postası
  • 25.03.2017 - 12:30

EGE POSTASI - SHOW TV'nin sevilen dizisi İçerde'nin kadrosunda yer alan Sema karakterini canlandıan Duygu Sarışın, İzmirlilerin çok yakından tanıdığı bir ismin kızı. Duygu Sarışın, 10 yıl Türkiye’nin en büyük ilçesi Konak’ta belediye başkanlığı yapan Ahmet Sarışın'ın kızı...

Siyasetin yanında ailesine sürekli zaman ayıran baba Sarışın, oyunculukta kızı Duygu'nun en büyük destekçisi...

SARIŞIN: GURUR DUYUYORUM

Sarışın, "İki kızım var. İkisi de  güzel sanatlar mezunu. Büyük kızım da dizilerde oynamıştı. Büyük kızım evlenince oyunculuğu bıraktı. Duygu İzmir Devlet Tiyatrosu'nda uzun yıllar oynadı. Bir gün İstanbul'a gitmek istedi. Önce üzülmüştüm ancak hayalleri vardı. İstanbul'a gitti. Çeşitli dizilerde oynadı. Şimdi de İçerde dizisinde oyunuyor. Severek izliyorum. İddialı bir dizi. Başarıyla oynuyor. Babası olarak gurur duyuyorum" dedi. 

Duygu Sarışın, sevilen dizi de Sema Komiser'i canlandırıyor.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR

Duygu Sarışın 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu. 1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, Yay burcu, gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı. 

İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı. 

İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. Show Tv ekranlarında yayınlanan 'İçerde' dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu Duygu Sarışın dizide Sema karakterini canlandırıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.