Dolar 32,5499
%0.01
Euro 34,8801
%0.04
Altın 2.430,770
%0.03
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmirspor'da ikinci aday Kaynar

İzmirspor'da ikinci aday Kaynar

İzmir Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmirspor'da 21-28 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurul öncesi Mustafa Gürkan'ın ardından eski Genel Kaptan Tuncay Kaynar da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

  • Ege Postası
  • 17.05.2017 - 13:51

İzmir'in adını taşıyan Cumhuriyet'le yaşıt kulübü önümüzdeki sezon direkt Bölgesel Amatör Lig'e çıkaracak bir kadro kuracaklarını belirten Tuncay Kaynar, "İzmirspor camiasından bir teknik direktörle anlaştık. İsmini şu an açıklamak istemiyoruz. 2014'te Cemal Dönmez'in başkan olduğu dönemde Tire ile Play-Off finali oynadığımız kadroyu ben kurmuştum. Süper Amatör Lig'den rahat çıkarız" dedi.

Daha önce diğer aday Mustafa Gürkan'ın yönetiminde yer almayı kabul ettiğini ancak aday listedeki bazı isimler nedeniyle kararından vazgeçtiğini dile getiren Kaynar, "Rahatsız olduğum o isimler belki listeden çıkarılır diye bekledim, beklentim gerçekleşmeyince ben de aday oldum. Camiadan da aday olmam konusunda baskı vardı. Mevcut Başkan Emin İşletir'in yeniden aday olabileceği konusunda duyumlar alıyor ve bu duruma üzülüyorum. İzmirspor'un geldiği nokta hepimizi derinden üzüyor. Bu camianın neler yapabileceğini gösterme zamanı geldi. Başarılı olacağımıza inancım sonsuz" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.