Dolar 32,3353
%0.17
Euro 35,2116
%0.08
Altın 2.246,870
%0.15
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZSU 30 yaşında

İZSU 30 yaşında

İZSU’nun 2017 yılına yayılacak 30. yıl etkinlikleri, logo tasarım yarışmasının ödül töreni ile başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyük Körfez Projesi’nin hayata geçmesiyle, İzmir’in dünya ölçeğinde bilinir bir kent olacağını söyledi. Kocaoğlu'ndan örnek çevre yatırımları vurgusu

  • Ege Postası
  • 11.01.2017 - 11:01

Kuruluşunun 30. yılını sergiler, konserler, turnuvalar ve kongrelerle kutlamaya hazırlanan İZSU Genel Müdürlüğü,  etkinliklerinde kullanılmak üzere logo tasarım yarışması düzenledi. 354 kişinin katıldığı yarışmada dereceye girenler,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda düzenlenen törenle ödüllerini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı. Yarışmanın birincisi Sinan Ekrem Saraç, ikincisi Merve Tarayıcı ile üçüncüsü Serkan Bağ’ı kutlayan Başkan Kocaoğlu, İZSU Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’ye örnek çevre yatırımlarına imza attığını, Büyük Körfez Projesi’nin de hayata geçmesi ile İzmir’in dünya ölçeğinde bilinir bir kent olacağını söyledi. Başk an Kocaoğlu, İZSU’nun kuruluşundan bu yana görev alan genel müdür ve çalışanlarına da ayrıca teşekkür etti.

İZSU’nun kuruluşunun 30. yılı olan 2017 yılında bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini açıklayan Genel Müdür Fügen Selvitopu ise çevre ve insan sağlığını gözeterek çalışmalarını sürdüren kurumları için bu kutlamanın bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu söyledi. Törene İZSU’da daha önce genel müdür olarak görev yapan Ahmet Alparslan ile Güven Ağar da katıldı.

Logo tasarım yarışmasının seçici kurulu İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serpil Baran, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yakup Öztuna, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Beril Akıncı Vural, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazlı Gürgan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zeynep Arda’dan oluştu.        

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.