Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadıköy’de İzmir Marşı sürprizi

Kadıköy’de İzmir Marşı sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Sturm Graz'la karşılaştığı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını izlemek için Ülker Stadyumu'na geldi. Fenerbahçe taraftarının ikinci devrenin başında Cumhurbaşkanı'na bir sürprizi vardı.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a,

  • Ege Postası
  • 03.08.2017 - 22:54

Medipol Başakşehir’in Club Brugge ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme mücadelesini izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Fenerbahçe’nin Sturm Graz’la oynadığı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını izlemek için Ülker Stadyumu’na geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tribünde eşlik etti.

İKİNCİ YARI BAŞINDA İZMİR MARŞI!

İkinci devrenin başında ise tribünlerde yerlerini alan Fenerbahçe taraftarları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sürprizde bulundu.

Taraftarlar ikinci 45 dakikaya İzmir Marşı ile başladı. Binlerce taraftar İzmir Marşı’nın ardından hep bir ağızdan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde tezahüratta bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.