Dolar 32,5441
%-0.01
Euro 34,8284
%-0.11
Altın 2.429,280
%-0.03
Bist-100 9.710,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadın çoban uçurumdan düşerek öldü

Kadın çoban uçurumdan düşerek öldü

Denizliİ'nin Altındere Mahallesi'nde çoban, 61 yaşındaki Hatice Çimentepe, koyunları otlatırken, kayalık alanda uçurumdan yuvarlanarak öldü. Çimentepe'nin cesedi, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından güçlükle düştüğü yerden çıkarılarak morga kaldırıldı. 

  • Ege Postası
  • 06.09.2016 - 11:17

Altındere Mahallesi'nde çoban Hatice Çimentepe, koyunlarını otlatmak için dün öğle saatlerinde ormanlık bölgeye götürdü. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen Çimentepe'nin dönmemesi üzerine arama çalışması başlatıldı. İhbar üzerine İtfaiye ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Arama kurtarma ekipleri, Çimentepe'nin cesedini uçurumun dibinde buldu. Arazinin sarp ve kayalık olması ekipleri zor durumda bıraktı. Ekipler, Çimentepe'nin cesedini iplere tutunarak çıkarabildi. Çimentepe'nin cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. 

Odun toplamaya gittiği ormanda ölü bulundu

Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde oturan 53 yaşındaki Mustafa Şahin, odun toplamak için gittiği ormanlık alanda ölü bulundu. Diyabet hastası olan Şahin'in kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılırken, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. 

Halitpaşa Mahallesi Çaldağı Mevkii'ne dün öğle saatlerinde odun toplamaya giden Mustafa Şahin, gece olmasına rağmen eve dönmeyince merak eden yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve İnsani Yardım Vakfı Manisa Arama Kurtarma Ekibi'nden (İHH-MAK) destek istedi. Ekipler, saat 23.00 sıralarında, arama, kurtarma çalışmalarına başladı. İki saat süren arama-kurtarma çalışması sonucunda Şahin'in cesedi, Çamlıyurt Mahallesi'ndeki evine 4 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bulundu. Vücudunda herhangi darp, kesici ve delici alet yarası bulunmayan Şahin'in cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemeleri İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Şeker hastası olan Şahin'in kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılırken, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Jandarma, Şahin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.