Dolar 32,5826
%0.13
Euro 34,9991
%0.49
Altın 2.429,410
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadınlara internetten finans eğitimi

Kadınlara internetten finans eğitimi

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) tarafından “Bir Kadın Bir Toplum" sloganı ile hazırlanan e-okul projesi, başarıyla tamamlandı. Prof.Dr.Yankı Yazgan'ın da konuk olduğu kapanış toplantısına bir çok başarılı kişi katıldı.

  • Ege Postası
  • 06.08.2017 - 15:29

e-okul projesi, alanında uzman öğretmenler tarafından 10 ay boyunca ücretsiz olarak gerçekleştirildi. Eğitimler hem İZİKAD üyelerine hem de diğer kadın girişimcilere açık olarak yapıldı. Projenin başka bir özelliği ise ilk kez bir STK’nın tematik proje kapsamında KOSGEB’den onay almayı hak kazanması oldu.

e- okul projesi kapsamında 10 ay boyunca satış, muhasebe, finans, zaman yönetimi ve kişisel gelişim konularında eğitim verildi. Yapılan eğitimlere, katılımcıların İZİKAD web sitesi e-okul sayfasından bir kullanıcı adı ve şifre ile online olarak bağlantı yapabilmeleri sağlandı. Eğitim sırasında soru sorarak ve mesaj atarak eğitmenle iletişime geçen katılımcılar, etkileşimli olarak gerçekleşen eğitimlerden çok fayda sağladıklarını belirtti. Çalışan kadınlar için eğitim sonrasında da video kayıt ile eğitimlere erişim imkanı tanındı. İZİKAD Bilişim Komitesi Başkanı  Özden Monkul Erten,  e-okul projemizin, teknolojinin eğitim alanında kullanılmasına güzel bir örnek olduğunu belirtti. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Yankı Yazgan'ın "Kadın Liderler ve Psikoloji" hakkında sunum yaptı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.