Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf'a Avrupa morali

Kaf-Kaf'a Avrupa morali

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İtalya'daki olaylı maçta mağlup olduğu Umana Reyer Venezia'dan rövanşı 40 sayı farkla mağlup etti.

  • Ege Postası
  • 14.12.2016 - 15:10

Pınar Karşıyaka, 25 Ekim'deki karşılaşmada rakibine 75-61 yenilirken Venezialı oyuncuların gerginliği ile başlayan olaylar sonrası Pınar Karşıyaka'dan Summers ve Dillard, İtalyan ekibinden ise 3 isim diskalfiye edilmişti. Rövanşı 99-59 alın 9 maçta 6 galibiyete ulaşan Pınar Karşıyaka haftaya ikinci sırada başlayan rakibini yakalayıp ikili averajla geçti. Gruptan çıkma yolunda avantaj elde etti. 

Eksiklerin çokluğu nedeniyle sahaya 9 oyuncuyla çıkan Pınar Karşıyaka'da iki hafta önce bel fıtığı ameliyatı olan ve 2 ay daha parkelerden uzak kalacağı bildirilen Erdi, kadroyu tamamlamak için benchte oturdu. U18 Avrupa Şampiyonası için Görkem'le birlikte milli takım kampında bulunan Alp, bu maç için alınan özel izinle oynadı. 

Farklı galibiyetle eksiklerin yokluğunu aratmayan yeşil kırmızılılarda Brown, 36 sayıyla maçın yıldızı oldu. Ligdeki Anadolu Efes yenilgisi sonrası moral bulan Pınar Karşıyaka'da Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Anlamlı bir galibiyet oldu" dedi.

FURKAN VE GREEN BEKLEMEDE

95 bin dolar borçtan kaynaklanan transfer yasağını bir miktar nakit ödeme ve çekle kaldıran Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'ten kısa forvet Furkan Korkmaz ve Best Balıkesir'den guard Michael Green'le anlaşırken oyuncuların kulüplerini beklemeye başladı. Anadolu Efes, 19 yaşındaki yıldız adayını kiralık vermek için yerini yerli bir oyuncuyla doldurmayı şart koşuyor. Best Balıkesir ise ayrımak istediği için 2 hafta önce kadro dışı bırakılan Green'e ödediği maaş ile menajerlik ücretini Pınar Karşıyaka'dan talep ediyor. Bu rakamın yaklaşık 60 bin dolar olduğu öğrenildi. (DHA)

Sosyal medya Pınar Karşıyaka’nın transferini engelledi 

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin İzmirli ekibi Pınar Karşıyaka’nın Anadolu Efes’in genç yıldızı Furkan Korkmaz transferi, özellikle sosyal medyada çıkan “Pınar Karşıyaka Furkan Korkmaz ile anlaştı” haberlerinin ardından sıkıntıya girdi.

Anadolu Efes’in genç yıldızı Furkan Korkmaz ile anlaşmak üzere olan Pınar Karşıyaka’da Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, bu haberin sosyal medyada yayılması üzerine yazılı bir açıklamada bulundu. Furkan Korkmaz ve Anadolu Efes’le transfer konusunda 2 haftadır temas halinde olduklarını ifade eden Büyükkarcı, “Özellikle sosyal medyada yer alan ‘Pınar Karşıyaka Furkan Korkmaz ile anlaştı’ şeklindeki haberler, transferi olumsuz yönde etkilemiştir ve transfer ile ilgili sıkıntı çıkmıştır” açıklamasında bulundu. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.