Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaf-Kaf Hogue ile anlaşma sağladı

Kaf-Kaf Hogue ile anlaşma sağladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka, bir süredir kadrosuna katmak için uğraştığı İtalya Ligi ekiplerinden Tranto'nun ABD'li forveti Dustin Hogue'la anlaşma sağladı.

  • Ege Postası
  • 09.08.2017 - 14:20

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, geçen sezon İtalya'nın Trento takımında forma giyen Dustin Hogue ile anlaştı.

Daha önce anlaşma sağlanmasına rağmen Güney Kore temsilcisi Goyang Orions'la da sözleşme imzaladığı için transferinde sorun yaşanan Hogue'nin, Kore ekibine ödenecek 100 bin dolar tazminat için alacağından fedakarlık yaptığı öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Mutlu Altuğ ve şube yönetimimizin katkıları ile geçen sezon Trento'da forma giyen Dustin Hogue ile 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık sözleşme imzalandı. Pınar Karşıyaka ailesi olarak Hogue'e hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı forma altında nice zaferler diliyoruz" denildi. 3 ve 4 numara pozisyonlarında oynayan 25 yaşındaki basketbolcu İtalya'da 9.4 sayı, 7.4 ribaund, 0.9 asist ortalaması yakaladı. 

Karşıyaka filede derbiyle başlayacak

Öte yandan Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka, 2017-18 sezonun ilk 2 haftasında İzmir derbilerine çıkacak.

Yeşil kırmızılılar, 1 Ekim'de başlayacak yeni sezonda A Grubu'nda ilk haftada ligin yeni ekibi İzmir Büyükşehir Belediyespor'u ağırladıktan sonra ikinci haftada Arkasspor'a konuk olacak. Birinci haftada ayrıca Gez Grup Maltepe Yalıspor-Rota Koleji, Alaşehir Belediyespor-Manisa Büyükşehir Belediyespor, Yeşilyurt-Salihli Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Sarıyer Belediyespor ve THY-Arkasspor müsabakaları oynanacak. 24 Aralık'ta devre arasına girilecek ligde 6 Ocak'ta ikinci yarı başlayacak. Finaller, mart ve nisan aylarında yapılacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.