Dolar 32,5178
%-0.09
Euro 34,7884
%-0.22
Altın 2.420,660
%-0.39
Bist-100 9.749,00
%1.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kahraman polis dualarla anıldı

Kahraman polis dualarla anıldı

Bayraklı Belediyesi, geçtiğimiz hafta İzmir adliyesi önündeki hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polis memuru Fethi Sekin anısına ilçenin çeşitli yerlerinde lokma döktürdü. Kahraman şehit Sekin için Osmangazi Çarşı Camisi'nde de mevlit okundu. Belediye lokma döktürdü, mevlit okuttu

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 15:14

Teröristlerin hain saldırısı sonucu geçtiğimiz hafta perşembe günü İzmir adliyesi önünde kahramanca şehit düşen ve bir katliamı engelleyen polis memuru şehit Fethi Sekin Bayraklı’da dualarla anıldı. Sekin için ilk anma programı Osmangazi Çarşı Camii’nde gerçekleşti. Burada mevlit okundu, Bayraklı Belediyesi tarafından cami önünde çadır kuruldu, lokma döktürüldü. Anma programına Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Sekin’in mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ÇEŞİTLİ NOKTALARDA LOKMA DÖKÜLDÜ

Kahraman şehit polis memuru Fethi Sekin için ayrıca Bayraklı Belediyesi tarafından hain saldırının gerçekleştirildiği adliye binası önünde, Sevgi Yolu’nda ve evinin önünde lokma döküldü. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Fethi Sekin büyük bir kahramanlık örneği göstererek katliamı önledi. Bu ülke onu hiçbir zaman unutmayacak” dedi.  

Şehidin ailesi taziyeleri kabul ediyor 

İzmir’deki terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin’in ailesi, Elazığ’daki cenaze töreninden sonra İzmir’deki evlerine geldi. Şehit Sekin’in oturduğu sitenin ismi ise “Şehit Polis Fethi Sekin Sitesi” olarak değiştirildi.

İzmir’de 5 Ocak günü düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen polis Fethi Sekin’in eşi Rabia Sekin ve çocukları Tolunay, Dila ve Nisa, Elazığ’daki cenaze töreninden sonra İzmir’in Bornova ilçesindeki evlerine geldi. Burada, Sekin ailesinin oturduğu apartmana taziye çadırı kuruldu. Taziye çadırını ziyaret edenler şehit polis için dualar ederken, Sekin’in oturduğu sitenin ismi ise “Şehit Polis Fethi Sekin Sitesi” olarak değiştirildi. Site sakinleri, tabelayı sitenin girişine astı. Sağlık ekipleriyle taziye çadırına gelerek taziyeleri kabul eden acılı eş, ayakta durmakta güçlük çekti. 

Aliağa’da, şehit polis Fethi Sekin için lokma döktürüldü

İzmir’in Aliağa İlçesinde Aliağalı bazı genç işadamları, Bayraklı Adliyesi önünde yaşanan terör saldırısında şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in anısına lokma döktürdü. 

İkindi namazından sonra Demokrasi Meydanı'nda döktürülen lokmalar, vatandaşlara dağıtıldı. Lokma hayrını organize eden Aliağalı genç işadamlarından Zeki Ateş ve Özkan Şimşek, vefatının yedinci gününde şehit polis memuru Fethi Sekin'i lokma hayrıyla anmak istediklerini söyledi. Hayrımız Türk milletini temsilen olduğunu söyleyen Aliağalı genç işadamları, bu hayrı yapmaktaki amaçlarını "Bütün teröristlere, ülke düşmanlarına, millet düşmanlarına; bizim için önce vatanımız, bayrağımız ve ezanımız şuurunu göstermektir. Milletimizin her zamanki dik duruşunu düşmanlara karşı göstermektir" diyerek açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.