Dolar 32,5722
%0.1
Euro 34,9600
%0.38
Altın 2.422,280
%-0.04
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaliteli yaşamın sırrı: Geçmişe takılı kalmayın

Kaliteli yaşamın sırrı: Geçmişe takılı kalmayın

İzmirli kişisel gelişim uzmanı İkbal Kaya, daha kaliteli bir hayat yaşamanın sırrının geçmişe takılı kalmamak olduğunu söyledi. İzmirli kişisel gelişim uzmanı anlattı

  • Ege Postası
  • 04.02.2017 - 10:45

Son dönemlerde düzenlediği seminerlerle dikkat çeken kişisel gelişim uzmanı, reiki master teacher, NLP uzmanı ve bireysel danışman İkbal Kaya; geçmişe takılı kalmanın kişinin bugünkü yaşam kalitelisini hem manevi hem de fiziki açıdan azaltacağını belirterek, "İyileşmek için geçmişi arkanızda bırakın" dedi.

Geçmişin keşkelerine, pişmanlıklarına ve intikamlara takılı kalmanın bir süre sonra bağışıklık sistemini de etkileyeceğini belirten Kaya, "Geçmişe takılı kalırsanız bir süre sonra bağışıklık sisteminiz çöker ve kendinizi her gün bir yeriniz ağrırken, sürekli hastalanırken buluverirsiniz. İyileşmek istiyorsanız geçmişi arkanızda bırakın. Yapamadıklarınızdan dolayı kendinizi, size yapılandan dolayı diğerlerini affederek fiziksel, ruhsal ve duygusal iyileşmeye başlayın" diye konuştu.

İnsanların kendileriyle barışma ve hayatı yaşama yolunda anahtarı kendi ellerinde tuttuklarını söyleyen Kaya, "Hiçbir zaman hayatı yaşamak için çok geç değildir. Geçmişi geride bıraktığınızda ve kendinizi affettiğinizde hangi yaşta olursanız olun yeniden doğmuş gibi hissedersiniz" dedi.

Geçmişi geride bırakıp geleceğe yürürken doğru adımları atmanın önemine de dikkat çeken İkbal Kaya, 11-12 Şubat tarihlerinde İzmir Mövenpick Otel'de 'Değişimin Gücü Sensin 2' adıyla sınırlı sayıda katılımcıya seminer verecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.