Dolar 32,3126
%0.19
Euro 35,1391
%0.05
Altın 2.292,930
%0.68
Bist-100 9,07
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan'dan Kocaoğlu'na sitem etmesin çağrısı

Kalkan'dan Kocaoğlu'na sitem etmesin çağrısı

Ege TV Ana Haber Bülteni'ne katılan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Metro konusunda Aziz Kocaoğlu'na 'Sitem etmesin' çağrısında bulunan Kalkan, 2017 yılının 2016'dan daha verimli ve aktif bir yıl olacağını vurguladı. Kalkan'dan metro konusunda Kocaoğlu'na çağrı;

  • Ege Postası
  • 28.12.2016 - 10:25

Fahrettin Altay – Narlıdere İstihkam Okulu arasında yapılacak metro hattı içim yapılan çalışmayı takdir ettiklerini belirten Kalkan, vatandaşın menfaati ortadayken fikir ayrılıklarını bir kenara koyup milletin faydasına ne varsa onu desteklediklerinin altını çizdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni tebrik ettiklerini söyleyen Kalkan, "Projenin önünü Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın desteğiyle biz açıyoruz. Önceden biz yapmak istiyoruz merkezi hükumet buna mani oluyor deniyordu. Biz mani olmuyoruz işi kolaylaştırıyoruz. Bu proje Kalkınma Bakanlığımız, Yıllık Yatırım Programına alınmasa bu proje gerçekleşebilecek miyd? Bu işin süratlenmesi, kolaylaşması için destek oluyoruz. Ama tabi İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaptığımız İZBAN'ı da düşünün her gün yüz binlerce hemşehrimiz kullanıyor, faydalanıyor. Yapmaya devam etsin bizde desteğe devam edelim. İzmir li hemşehrilerimiz yaralanacak ise bizde merkezi hükumet olarak her türlü desteğe hazırız. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım Hükumet Programında da açıkladı diyor ki "Ayrımcılığa gerek yok, vatandaşın menfaati söz konusu olduğunda fikir ayrılıklarını gözetmiyoruz." Burada da İzmirli hemşehrilerimizin menfaati var. Sitem edecek bir şeyde yok" diye konuştu.

Böyle bir iktidarın milletvekili olmaktan gurur duyuyoruz

Hainlerle mücadele ederken diğer yandan da 2023 hedefindeki güçlü Türkiye'nin yatırımlarla ilerlemeye devam ettiğine dikkat çeken Kalkan, "Her ne pahasına olursa olsun AK Parti Hükumeti Türkiye'nin gelişimi, vatandaşlarımızın refahı için çalışmaktadır. Sadece 2016 yılında terörle, alçaklarla mücadele ederken bir yandan da Osmangazi, Yavuz Sultan Selim Köprülerini faaliyete geçirdik. Göktürk 1 Uydusunu uzaya gönderdik. Avrasya Tüneli ile Avrupa ile Asya'yı denizin altından bribirine bağladık. Son olarak Ilgaz Tüneli ile İç Anadolu'yu Batı Karadeniz'e bağladık. Geçtiğimiz gün Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan İzmir'e geldi. İzmir – Manisa arasında yapılan Sabuncubeli Tüneli'nin gün ışığı görme törenini 8 veya 9 Eylül'de gerçekleştireceğiz. Bu tünel ile İzmir – Manisa yolunda ki çok canlar yitirdiğimiz, acılar çektiğimiz 14 viraj artık olmayacak. 2017 yılı 2016'dan çok daha aktif, verimli olacak. Çünkü çok kararlı insanlar işin başında. Bizde böyle bir iktidarın milletvekili olmaktan gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.