Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kalkan'dan referandum turu: Bir günde dört durak

Kalkan'dan referandum turu: Bir günde dört durak

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan Anayasa Değişikliği ile ilgili gerçekleşecek referandum çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kalkan'dan referandum turu

  • Ege Postası
  • 21.03.2017 - 10:03

Balçova Sanayi Sitesinde esnafla buluşan Kalkan, Karabağlar Aydın Mahallesinde Mardin Ömerli Derneği’ni ziyaret etti ardından Buca Çamlıkule Mahallesinde Bucalı hemşerileriyle buluştu son olarak da Alptekin ailesinin evine misafir oldu.

Yapılacak Anayasa değişikliği hakkında bilgi veren Kalkan, 1946 yılında yapılan seçimi hatırlattı. Açık oy gizli tasnifle seçim yapıldığını hatırlatarak, “1950 yılında Yeter Söz Milletindir diyen Adnan Menderes iktidara geldi, büyüyen Türkiye’nin adımlarını attı. Vesayetçiler bundan da rahatsız oldular ve ihtilal yaptılar. Bunun üzerine ülkemiz ne zaman atağa kalkmaya başlarsa bu vesayetçiler hep engel olmaya kalktılar. Biz 16 Nisan’da yapılacak Halk Oylamasına ‘Evet’ diyerek bu vesayetçileri tarihten tamamen sileceğiz. Ülkemizin gücü, istikrarı bu sistemle ilelebet sağlanmış olacak” dedi.

Haklı mücadelelerine karşı çıkıyorlar

Bugün ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın Güçlü Türkiye için mücadele ettiğini belirten Kalkan, “Onların mücadelelerinde haklı ve kararlı olduğunu bilenler onlara karşı çıkıyorlar. Artık Dünya değişti, ülkemiz güçlendi. Bizi artık fikrini özgürce söyleyen liderler idare ediyor” diye konuştu.  

Su akar Türkiye bakar devri kapandı

Türkiye’nin enerji Birçoğumuz doğal gaz ile ısınıyor. Ülkemizin ödediği para 11 milyar dolar. Bugün cari açığın kapanmasını istiyoruz ve yerli kaynakları destekliyoruz. Kömürden ile üretim yapan enerji santralleri kuruluyor. Konya’da dünyanın en büyük güneş santrali kuruluyor. 1000 megavat güneş bedava. Bütün bunları yapan bugün ki hükümet. Buda onların dümenlerini bozacak diye korkuyorlar. Su akar Türkiye bakar devri kapandı. Artık güneşe de rüzgâra da biz bakıyoruz. Gaziosmanpaşa Köprüsünü yaparsanız, denizin 106 metre altından tünel geçirirseniz önünüzü kesmeye tabi ki çalışırlar.

Ülkesini vatanını seven liderlerimizle bu dış güçlere inat güçlü, gelişen, istikrarlı bir Türkiye için gençlerimiz için Evet diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.